[]

Şu üç özelliği taşıyan bir telefon var mı?

1. Çift sim kart yuvası
2. Daima açık ekran (always on display)
3. Telefonun donanım özelliği olarak görüşme kaydı alması (uygulama ile değil)
Diğer hiç bir özellik önemli değil

 
görüşme kaydı donanımsal olarak yapılan bir şey değil, tahminimce siz "sonradan eklenerek değil, varsayılan olarak telefonun fabrikadan bu özellik ile gelmesi"ni istiyorsunuz.
kayıt almayı engelleyen şey de android'in belli bir sürümünden (sanırım 11) sonra getirilen önlemler. apple'larda durum nedir bilmiyorum da, eminim aynı sebepten imkan vermiyordur.
yeni bir telefon alacaksanız muhtemelen android'in yeni sayılabilecek bir sürümüyle gelecektir, bu da (%99 ihtimalle) yazılımını kurcalayıp kendiniz müdahale etmezeniz (root'lamak, lineageos kurmak, firmware değiştirmek vb.) görüşme kaydı alamazsınız demek.
  • gkhncnzdgn  (06.12.21 00:19:09 ~ 13:52:33) 
Samsung S20+ da dediklerin mevcut


  • mirty  (06.12.21 00:36:45) 
1. bu pek cok android cihaz da vardır.
2. bu muhtemelen hic bir cihaz da yoktur. cünkü ekran bir süre sonra yanacaktır. bunu hicbir üretici istemez.
3. kayıt apple da zaten yoktu. @ gkhncnzdgn'in mesajına göre artık androide de yok (app haric).
  • helenart  (06.12.21 00:43:01) 
Huawei telefonlarda sorunsuz şekilde görüşme kaydı yapabiliyorsun.

Android 11 versiyonu için uygulama aşağıdaki gibi.

Ben suan bir önceki versiyonu kullanıyorum.

consumer.huawei.com


Always display özelliği olan bir modeli illaki vardır. Araştırmadim.
  • kaiserr76  (06.12.21 00:45:33) 
2 senelik mi 9t telefonumda hepsi var.

1-dual stand by hemi de...
2-always on ekrana kendi çektiğin fotoyu bile koyabiliyorsun...
3-telefonu ilk eline aldığında google play oturumunu açmadan bile görüşmeyi kaydedebilirsin...

piyasadaki telefonların yarısında var bunlar, öyle zor denk gelen şeyler değil. bir tek 3. seçeneği spec sheet'te göremezsin, kalanlar google'da hemen bulunacak şeyler. (always on için oled ekran özelliğine bakman lazım) onu da niye uygulama ile değil dediğini anlamadım. gkhncnzdgn +1 çünkü, donanımda özelliği denilecek bir şey değil bu. mikrofonu varsa donanımsal olarak görüşme kaydı yapabilir her telefon zaten. dışarıdan yüklenen ile telefonun kendi arayüzünde olan arasında ne gibi bir fark olduğunu düşünüyorsun?
  • Bruce  (06.12.21 01:26:06 ~ 01:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.