[]

Google'ın her aramada robot testi yapması

Google belli sayıda aramadan sonra şu "resimdeki merdivenleri bulunuz" gibisinden robot testini çıkarıyor karşıma. Bir yerden sonra sürekli çıkıyor, her aramada.

DNS, IP değiştirme, Chrome'u silip tekrar yükleme işe yaramıyor. Uzantıları (4 adet) pasifleştirdim yine kâr etmedi. Tüm uzantıları gizli modda da aktifleştiriyorum, gizli modda hiçbir sorun çıkmıyor.

Bu durumda sorun benim Google hesabımda mı? E öyleyse sorunu nasıl çözeceğim?

Bu arada başka bir hesaptan girdim, sorun yok gibiydi, aynı uzantıları orada da kurdum yine sorun çıktı. Sonra komple kaldırdım sorun devam etti. (Bu son dediklerim tesadüf de olabilir, belki uzantı kurmasam da 20-30 aramadan sonra aynısı olacaktı veya uzantıyı bi kere kurunca silsen de zararı geçmiyor.)

Ek bilgi: Aynı hesap telefonda da var ve hiç böyle bir sorun olmuyor.

İşin içinden çıkamadım...

----------

@false pretension, valla bilemedim, diğer resimde programlar var onlardan biri olabilir mi?

 
screenshottaki ip'nizi gizleyiniz.

kullandığınız alette ip'nizi değiştiren birşey olabilir mi?
  • false pretension  (05.12.21 23:06:31) 
vpn falan mı açık


  • jelly bear  (05.12.21 23:19:30) 
@jelly bear, yukarıda bahsettiğim uzantılar arasında vpn de var, sonuç değişmiyor


  • istambul  (05.12.21 23:22:02) 
Zombi olmuşsun


  • karincaezmezuo  (05.12.21 23:51:59) 
Çok büyük ihtimalle bilgisayara zararlı yazılım bulaşmış. Tüm uzantıları kaldırıp, (bkz: malwarebytes) kurup taratmanızı öneririm.

Edit: malwarebytes zaten varmış, aktif mi? Tarama yaptınız mı?

Edit 2: Aslında açıklamada size ipucunu vermiş, sıkıntı büyük ihtimalle bir eklentiden kaynaklanıyor.
  • hayirsiz  (06.12.21 00:09:00 ~ 00:10:49) 
programlarda birşey görünmüyor. size tavsiyem eklentileri iptal edin tekrar deneyin. ayrıca başka bir browser yükleyip ordaki ip'niz ile bu ss'deki browserdaki ip'nizle karşılaştırın.

eğer ip'lerde yine de aynıysa ve temiz browserda da aynı şey oluyorsa internetinizin müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın ve size farklı bir ip vermesini isteyin.
  • false pretension  (06.12.21 01:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.