[]

Turknet Dsl isigi

Gunaydin, sali gununden beri dsl ışıgım yanmiyor. Turknet musteri hizmetlerine baglanamiyorum. Sadece mail atiyorlar sorunu cozmeye calisiyoruz diye. Internetim yok, boyle bir problem yasayan var mi?

Ne yapabilirim? Dsl ışıgi neden yanmaz?


 
Hattınızda internet sinyali yok demektir.

Sorunu çözmeye çalışıyoruz diye mail attıklarına göre altyapıda sorun var, altyapı Türk Telekomun. Arızayı telekom gideriyor sahada, eğer bir arıza varsa.

Sonuç olarak Türknet size internet gelmediğini biliyor di mi? Arıza var yani, sizin modem ya da ev içi hattınızda bir problem yok yani.

Çünkü santralden gelen hat sağlam olsa "görünen bir problem yok, internet çıkışınız sağlıklı, modemi ve ev içi hattı kontrol edin" gibi bişeyler derlerdi.

Aynı binada ya da yan komşularda da var mı aynı problem?

Bu arada bu saha arızası hangi sağlayıcıda olsaydınız da yaşanacaktı, TTNET - Milenicom - Turknet - Superonline vs hepsi adsl/vdsl altyapıda aynı telekom altyapısını kullanıyor.
  • John Bloor  (04.12.21 09:48:45) 
Benim hergun oyle, sucu telekoma atiyorlar 2 gun sonra duzeliyor sonra yine bozuluyor.

Her gece 1-2 saat gider.
Fatura talebi ac o gunleri faturandan dussunler.
Ben yarisini odemiyorum neredeyse.
  • divit  (04.12.21 11:09:11) 
turknetin klasik sorunu. müşteri hizmetleri olmadığı için anca kayıt açıp bekliyorsunuz onlar da ilgileniyoruz diye dönüş yapmaktan başka bir şey yapmıyorlar. bir seferinde tam 1 ay düzeltemediler. başka iss'ye geçiş yaparak kurtulabildik sorundan.

net bilgim olmamakla birlikte problemin biraz telekomdan kaynaklandığını da düşünüyorum. turknette iken bir türlü düzeltilemeyen arıza ne hikmetse telekoma geçince çat diye çözülüverdi. başka iss müşterilerine zorluk çıkartıyorlar şeklinde yorumlamıştım.
  • hadsafhada  (04.12.21 12:15:56 ~ 12:17:22) 
ben de turknet'le böyle bir problem yaşamıştım. arıza kaydı oluşturup durdum yapmadılar. problemi de anlatan kimlik fotokopili iptal başvurusu faksladım. adamlar anında çözdü :)


  • su492  (04.12.21 13:11:53 ~ 13:12:17) 
Tasinma arifesindeyim, nereye tasinip orada hangi firmayi kullanacagimdan emin olmadigim icin iptal de etmedim. Yoksa ben de direkt iptal dilekcesi verecektim. Internet problemi 1 hafta cozulmez mi ya. Daha da kotusu benim evimde telefon cekmiyor. Oyle kös kös interneti bekliyorum.


  • Pufpuf  (04.12.21 13:54:04) 
konum acıbadem - kadıköy mü? hafta başından beri aynı sorunu ben de yaşıyorum kafa göz dalacağım birini bulsam


  • vosvos3131  (04.12.21 17:08:43) 
Capitolun oradayim, acibademe oldukca yakin. Hicbir sey yapmiyorlar


  • Pufpuf  (04.12.21 23:05:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.