[]

umca solüsyonu sigorta karşılıyor mu?

sözlükte birkaç kişi sigortası olanlara ücretsiz olduğunu yazmış, eczaneye sorduğumda reçeteli bir şey fark etmeyeceğini, sigortanın karşılamadığını söyledi.

artık karşılanmıyor olabilir mi?
karşılanıyorsa her yerde aynı olmaz mı?
yoksa eczacının bir çıkarı var da yalan mı söylüyor?

 
sigorta dediginiz Sgk mi ozel sigorta mi?

Benim ozel sigortam hic karsilamadi simdiye kadar. Sgk'yi bilmiyorum.
  • la lykia  (03.12.21 18:41:55) 
Umca'yi bilmiyorum ama sgk birkac ay once bu tip ilac olmayan seyleri komple atti listeden.

Majezik sprey falan hicbirini karsilamiyor.
  • divit  (03.12.21 18:55:00) 
Özel sigorta diye duydum.


  • hadi ya la  (03.12.21 19:02:13) 
Umca bir ilaç değil, takviye edici gıda. Bu nedenle karşılanıyor olması oldukça düşük bir ihtimal.

Karşılanıyor ise bile çok özel bir durum kendi özel sigortanızın provizyon birimine danışmanız lazım. Eczacılık bir durum yok.
  • yeninesiltupcu  (03.12.21 20:13:55) 
ne alaka karşılamaz tabiki.


  • adivar  (03.12.21 20:34:11) 
"ilaç" niteliğinde ya da tedavi protokolünde olmayan şeyler çoklukla karşılanmıyor. eczacının yalan söylemek için bir sebebi yok, her türlü parasını alıyor.


  • kaptankedi  (03.12.21 21:12:05) 
Geçen gün özel sigortamla görüşmüştüm farklı bir konu için. SGK karşılamadığı halde bizim karşıladığımız birkaç ilaç var diyip Umca’yı da saymıştı aralarında.


  • hrvl  (03.12.21 21:27:58) 
acıbadem karşılıyordu ama en son iki sene önce aldım bakmak lazım tekrar, her sene kriterleri değişebiliyor, bazen belli bir boyunu ödüyolra, en küçüğünü mesela.


  • ruz  (03.12.21 22:03:42) 
İsbankasinda calisanlari sigortasi karsiliyordu.


  • fakyoras  (03.12.21 23:51:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.