[]

araba seçimi yardımı

selamlar,

orta yaş sendromuna girmiş bulunuyorum ve şu ana kadar arabaya hiç ihtiyacım olmadı ama bir tane alayım diyorum. biraz birikmişim var, siz olsanız hangi arabayı almak istersiniz?

- Range Rover Evoque
- Ford Mustang

 
rre.


  • archmage mahmut  (03.12.21 13:20:22) 
orta yaş bunalımına mustang daha iyi gider sanki.


  • msb  (03.12.21 13:23:52) 
madem içindne geçiyor ikisini de al derim, haftasonu üstünü açar mustange binersin, hafta içi gündelik kullanım için de biraz küçük ama evoque seni idare eder.


  • orpheus  (03.12.21 13:32:20) 
Evoque ne ya ufak, çirkin, metres arabası. Velar düşünebilirsin.

Sadece bu iki seçenek varsa Mustang diyorum.
  • chicha_v2  (03.12.21 13:51:06) 
rre


  • since1907  (03.12.21 13:53:40) 
Range cok bozuluyor hayattan sogursun, mustang ise dunyanin en konforsuz arabasi. Culsuz amerikan ogrencisi biniyor. Gurultuden kafan siser.

Ben olsam japon alirim. Yeterli paran varsa hem performans hem de konforu japonla elde edersin.
  • divit  (03.12.21 13:58:32) 
öncelikle biraz değil baya biriktirmişsin tebrikler, range rover cidden baya problemli arabadır. Mustang ise yere yakın tamamen farklı konseptler. porche cayenne tavsiye edebilirim hem konfor hem sürat hem de ortayaş bunalımına iyi gelebilir.


  • sipsiyah  (03.12.21 15:01:20) 
Nerde satılıyor bu resimler?
Ben kırmızı olsun isterim.

  • neymis  (03.12.21 19:25:03) 
Senin sikintiyi biliyorum, bunlarla problemi cozemezsin, hep birsey eksik kalir.

gercek tedavi istiyorsan bir tane macan alip bitireceksin, v6 olmasi lazim, mumkunse GTS. Ikisinin ayri ayri yapacagi tedaviyi tek aracla hallediyorsun.

Haydi hayirli olsun..
  • cooperr  (03.12.21 19:43:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.