[]

laptop soğutucu

render falan atarken baya ısınmaya başladı bilgisayar çok seçenek olduğu için de seçemedim.

ne almam lazım?


 
render zaten kastıran birşey. laptop soğutucuların çok işe yarar olduğunu düşünmüyorum çok para ödemek lazım iyi bir soğutucuya.

temizlik yaptırıp macunları yeniletin ama garantili bir yer olsun mümkünse. ayrıca teslim ederken ram çıkartırdım ben olsam. çalınıyor. 16 gb ram'li pc'im 8'e düşürülmüş. ve çok geç fark etmiştim bu durumu.

fan temizliği de işe yaramazsa yada bilgisayarcı böyle diyorsa başka çözümler aramak gerek. şunu da alabilirsiniz: urun.n11.com
  • baldan kaymak  (02.12.21 21:38:49 ~ 23:54:21) 
şu videoyu izlemiştim zamanında, sana özetleyeyim:
www.youtube.com

laptop soğutucuları 3 derece farketmiş maksimum, adam piyasadaki en kaliteli alternatifleri test etmiş.

önerisi, soğutucu almak yerine, laptopa yükseltici almak. yani doğrudan masa üzerinde kullanmak yerine altı da hava alacak biçimde bir yükselticide kullanırsan zaten bu soğutuculara denk bir ısı düşüşü elde ediyorsun.

herhangi bir alışveriş sitesinden şu tarz birşey alıp kullanabilirsin, soğutucuya para verme:
www.amazon.com
  • sarahkerrigan  (02.12.21 23:06:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.