[]

apple iphone 4,5 kullanıcılarına: apple desteğini çekince ne oluyor?

pili halen %100 olan bir iphone 6s'im var üzerinde çizik dahi yok. ben şimdi seviyorum bu cihazı ama destek çekme olayı nedir? artık whatsappsız mı olacağım yoksa ne desteğini çekecek? whatsapp güncelleyemeyecek miyim mesela?

ios 15 yüklü son sürümü.

iphone 4 vs kullanıcıları belki bilirler. yanıtlayanlara teşekkürler.

 
yeni IOS'ları yükleyemez, güncelleme yapamaz hale gelirsiniz.
yeni uygulamalarda da uyumsuzluk yaşanacağı için yükleyemezsiniz.

  • dreamnesiac  (02.12.21 16:20:12) 
bir süre sonra uygulamalar yüklenmiyor.
whatsapp falan destek kesiyor. ama öyle hemen değil. 6s 2-3 sene daha rahat kullanılır. ios 15 aldı sonuçta.

  • jelly bear  (02.12.21 16:24:52) 
Bu yeni açıklanan mevzu su: Artık bu ürün icin yedek parça üretilmeyecek, stoklarda ne varsa o.

Ürünü servise getirdiğin vakit, mesela elimde buna takacak yeni bir kamera olmayabilir ona göre düşün —diyor.

Bir de muhtemelen iOS 16 güncellemesini almayacaktır. Uygulamalar iOS 15 destekledikçe sıkıntı olmaz. Bu da en 2-3 sene demek.
  • kaptankedi  (02.12.21 16:50:25) 
Iphone 5 var whatsapp ve arama icin kullandigim. Hala gorece akici calisiyor telefon. Whatsapp da kullaniliyor. Surumunu bilmiyorum.


  • icim urperiyor  (02.12.21 19:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.