[]

Hızlı şarj ile çabuk şarjım bitiyor gibi

İphone 11 telefonumu hızlı şarj özellikli 20w şarj aletleri ile şarj ettiğimde kullanımıma göre daha çabuk şarjı bitiyor gibi hissediyorum. Zaten şarj olurken de ısındığı için ömrünü yiyor bir miktar farkındayım.

Sizde de öyle bir his var mı? Ya da böyle bir şey var mı ciddi ciddi, hızlı şarj çabuk mı bitiyor?


 
en saglikli sarj 20W ile sagladigimi dusunuyorum eskileri zaten %100 yapana kadar 2 saati geciyor


  • ala09  (02.12.21 15:15:06) 
hızlı şarj bataryayı daha çabuk öldürüyor. bi de 5w ile şarj etmeyi deneyin farkı görün.


  • jelly bear  (02.12.21 15:27:24) 
Bataryayı daha çabuk öldürüyor evet. Fakat ben şarjdan da tam verim alamıyorum gibi. Yani 100 den sıfıra daha çabuk düşüyor hızlı şarj ile şarj ettiysem, bir sonraki sefer normal 5w ile şarj edersem yine uzun gidiyor gibi hissediyorum. Sizde de var mı o his.


  • zimbirik  (02.12.21 15:59:35) 
psikolojik.

ekran süresi pil takibi yapılabiliyor cihazdan, ordan takip ederek içini rahatlatabilirsin.
  • ayin yazari  (02.12.21 16:44:59) 
@ayın yazarı, her gün aynı miktarda aynı uygulamaları kullanmadığım için karşılaştıramıyorum maalesef.


  • zimbirik  (02.12.21 17:50:37) 
Psikolojik +1

Teknik olarak 'hızlı dolan hızlı biter' gibi bi durum söz konusu değil.
  • himmet dayi  (02.12.21 19:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.