[]

burun estetiğinde estetik cerrahi konka ameliyatı da yapabilir mi?

merhaba, nefes alıp vermede kendimi bildim bileli sorun yaşıyorum. 2 sene önce gittiğim kbb profesörü konka ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hem burun etlerim sıkıntı hem de kemik eğriliği var. doktora estetik de olmak istediğimi söyledim (burnum yüzüme göre büyük biraz) o da eğer olacaksan aynı ameliyatta olman daha mantıklı dedi. ben konka ve kemik eğriliği ameliyatını yaparım estetik için de hastanemizdeki estetisyenle görüşebilirsin dedi.

sorum şu; bu işlerin tamamını bir doktor halledemiyor mu? mesela estetiysen hem kemik eğrili ve konkayı yapıp estetik olarak da halledemiyor mu? daha önce olan var mı acaba?


 
Estetik ameliyat da yapan KBB cerrahları var ama ameliyatın tek amacı estetikse genellikle plastik cerrah tercih ediliyor çünkü uzmanlıkları o. Aynı ameliyata bir KBB bir plastik cerrah girmesi en ideal seçenek olur. Ama o işlerin tamamını halleden kbb cerrahları da var evet.


  • kobuzchu kiz  (02.12.21 12:45:48) 
Bildiğim kadarıyla burun estetiği işini kbb cerrahına yaptırmak en en kaçınılan şey. İnsanlar asla der hep.


  • whoosie  (02.12.21 12:58:58) 
@kobuzchu - aslında tek amaç estetik değil, öncelikle sağlıklı nefes alabilmek ama madem ameliyata giriyorum o zaman daha güzel bir burun olsun da istedim.

@whoosie - araştırıyorum, estetik olacaksan kbb'ye olma diyorlar, burun eti olacaksan estetisyene olma diyorlar. anlaşılan ikisini de iyi yapan doktor yok
  • ilgeru  (02.12.21 13:02:48) 
prof. dr. burak erdamar vardı, ben ona yaptıracaktım görüştük vs. ertesi hafta motosiklet kazasında vefat etti. estetik doktora da gittim, yapmak istemedi. sonra da tekrar araştırmadım. çok başarılı bir kbb'ciye git derim.


  • gabe h coud  (02.12.21 13:24:21) 
istanbul'daysaniz Dr Elad Azizli'yi tavsiye ederim, kbenim burnumu da o yapti ve cok basarili biridir. Burada bol bol kendisini ovuyorum.


  • sopiro  (02.12.21 13:57:26) 
2 arkadaşım ve benim ameliyat olduğum doktorumuz Rahmi Özcelep " önceliğimiz doğru nefes " der her zaman. benim uzun araştırmalarım sonucu güvendiğim tek doktordur.
arkadaşlarımdan biri 2014 yılında hem estetik hem de nefes sorunu için ameliyat olmuştu ben de gece boyunca yanında refakatçi olarak kalmıştım.en ufak bir ağrısı , kanaması ya da şikayeti olmadı burnu da estetik olarak çok güzel oldu. hala görüştüğümüzde çok iyi nefes aldığını anlatır.
ben de 2 ay önce ameliyat oldum.son yıllarda hiç nefes alamaz haldeydim hem kemik eğriliği vardı hem de nefes kanallarım dardı ve konkalar vardı.
doktorum kbb uzmanı olduğundan hepsini halletti ve estetik olarak da çok doğal güzel bir burun yaptı bana.
instagram sayfasından yaptığı işleri ve iletişim bilgilerini görebilirsiniz

instagram.com
  • devilone  (04.12.21 21:50:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.