2 arkadaşım ve benim ameliyat olduğum doktorumuz Rahmi Özcelep " önceliğimiz doğru nefes " der her zaman. benim uzun araştırmalarım sonucu güvendiğim tek doktordur.
arkadaşlarımdan biri 2014 yılında hem estetik hem de nefes sorunu için ameliyat olmuştu ben de gece boyunca yanında refakatçi olarak kalmıştım.en ufak bir ağrısı , kanaması ya da şikayeti olmadı burnu da estetik olarak çok güzel oldu. hala görüştüğümüzde çok iyi nefes aldığını anlatır.
ben de 2 ay önce ameliyat oldum.son yıllarda hiç nefes alamaz haldeydim hem kemik eğriliği vardı hem de nefes kanallarım dardı ve konkalar vardı.
doktorum kbb uzmanı olduğundan hepsini halletti ve estetik olarak da çok doğal güzel bir burun yaptı bana.
instagram sayfasından yaptığı işleri ve iletişim bilgilerini görebilirsiniz
instagram.com