[]

Futbol oynama isteği

>>> Küçüklüğümden beri futbola ilgim var. Ortaokulda, lisede arkadaşlarla hep oynardık. Çok keyif alırdım. Açıkcası futbolla alakası olmayan bir kadın bireye göre ayağım iyidir. Lisede hep orta açtırırlardı bana erkek takımı.

Koşma konusunda çok başarılı değilim fakat isabetli paslar atabilirim. Güzel şut çekerim. Oynamayı sevdiğim pozisyon, forvet arkası biraz. Yaşım 32.

2 ay önce şirketin bir etkinliğinde kızlı-erkekli maç yaptık. Acayip keyif aldım. Erkekler sert oynamadı. Dengeli bir oyundu. Goller attım, asist yaptım.

İstanbulda halı saha maçı yapan kadın gruplar vs var mı? Varsa nereden bulurum? Futbol oynamak istiyorum ya, nerede oynayabilirim? Profesyonel işlere tabi ki giremem. Sakatlanmakta istemem:) Kondisyon yok. Ama şu halı saha işi keyifli gibi. Kızlı-erkekli maç yapanlar var mı? Onu da bilmiyorum tam.

Nerede, nasıl futbol oynayayım? Lokasyon Beşiktaş civarı.

Cinsiyet:K

 
kadıköy belediyesinin takımı vardı diye hatırlıyorum illaki seçmesi bir şeyi de vardır.


  • NightBringer  (01.12.21 23:19:08) 
bence kazanmak icin degil, zevk almak icin oynayan erkeklerle de oynabilirsin, varsa arkadaslarindan oynayanlar.


  • camussar  (01.12.21 23:32:45) 
Adameksik.com fakat katılımcılarin hepsi erkek.
Ne yazık ki sizinle aynı fikirde olan hemcinslerinzi bulmanız zor olacaktır.

  • kaiserr76  (02.12.21 02:53:25) 
biz fabrikanın girişine ayak tenisi için file yaptık yere sprayla çizgi çektik falan. 3e3 maç yapıyoruz öğle aralarında. bir kadın arkadaşımız da ara sıra geliyor ayağım iyidir diye hatta (değil). futbol çok ütopik ama ayak tenisi çok uzak bir hayal değil, buradan gidilebilir. 2ye2 ile başlanır sonra olaylar şekillenir. hatta normal tenis gibi 1e1 bile yapılabilir: www.youtube.com

ayrıca bence futbol kahveyse ayak tenisi kremasıdır, en güzel anlarını barındırır, takım arkadaşına orta açarsın, kafayla gol atıyor hissini yaşarsın, degajla oyun başlatırsın, çizgideki topa koşup son anda vurursun, ilerleyen dönemlerde rövaşata bile çekebilirsin.

ilk zamanlar oluyor muyu görmek için birkaç tenis topu alınıp elma gibi ortadan ikiye kesilerek kuka gibi kullanılarak sınırlar belli olsun diye köşelere konulur, file niyetine de bel hizasında kalın bir ip çekilir.

not: teke tek çok yorar.
  • onemoremile  (02.12.21 09:15:46 ~ 09:17:25) 
moda halısahada sıklıkla kızlı erkekli maçlara rastladım.
arada da sadece kızların oynadığı maçlara rastladım.

karma maçlarda kızlar genelde yabancı öğrencilerdi. erasmus öğrencilerine ulaşırsan sanırım oradan bir şeyler çıkabilir.
sadece kızların oynadığı maçlar da -emin olmamakla beraber- lgbt maçı diye düşündüm. kadınların kısa saç kesimi, maç sonrası kot ceketleri o prototipe uyuyordu (lezbiyen), ama tabi kesin diyemem. kendilerini tanımadım, konuşmadım; sadece görüntülerine bakarak lezbiyen diyemem. bu gruba nasıl ulaşılacağına dair de bi bilgim yok.

moda halısaha, moda caminin yanında. beşiktaştan vapura biniyorsunuz, kadıköyde indikten sonra yürüyüş hızınıza ve kullandığınız yola göre 10-20 dakika arasında halı sahada olabilirsiniz.
  • barankovan  (02.12.21 10:08:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.