[]

Beyaz örgülü külotlu çorap nerede bulabilirim?

Mümkünse biraz kalın olmalı. Yani bacak çok seçilmesin, öyle beğeniyorum.
Direkt link atabilir misiniz? Geçen bir mağazada gördüm 150 dedi. Çok geldi ama bulamıyorum diye alayım bari dedim, saat 10u geçmiş kart geçmedi orda kaldı gidemedim de bir daha. Bu fiyatlar normal mi?

www.hizliresim.com

Ya da biraz ince diyelim, örgüler kapalı gözüksün diye büyük beden mi almalı yoksa örgü araları açılınca daha güzel duruyor da tam bedeninde veya küçüğünü mü almalı?

Teşekkürler.

 
Ayni modelin baska rengini iki uc sene once pentiden almistim


  • ala09  (02.12.21 00:08:13) 
@ala09, belli bir adı var mı bunların? 3 penti gezdim yoktu. İnternetten alayım diyorum ama ne diye aratmam lazım?


  • ananiyimioguz  (02.12.21 10:54:32) 
triko külotlu çorap diye arayınca bir şeyler çıkıyor. Tam beden alın, büyük gevşek durabilir ve rahat olmaz; küçük zaten hiç rahat olmaz, özellikle bel ve ağ kısmı.


  • kobuzchu kiz  (02.12.21 11:02:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.