[]

Demlik poşet çaylar nasıl?

Çaydanlığın üstünü temizlemek biraz zor geliyor. Çaydanlığımın üst tarafının ağzında süzgeç var.

Demlik poşet çaylar lezzetli mi, bir de paket çaya göre daha pahalıya mı geliyor? Ne kadar daha pahalıya geliyor? Kullanışlı olduğuna şüphe yok.


 
demlik poşet çaylar hem pahalı, hem de lezzetsiz geliyor bana.

şundan kullanıyorum: www.rossmann.com.tr

çok memnunum.
  • kaptankedi  (01.12.21 22:22:25) 
ben de sundan almistim birkac paket hala var. aliexpress defterini kapattigim icin sonra ne yapacagim bilmiyorum. (yurtdisindayim da)

tr.aliexpress.com

bu bulabildigim en buyugu burada. yine de daha buyuk olmasini dilerdim. bagcikli filan guzel.

Turkiye'de sunlar var aslinda denemek isterseniz: www.hepsiburada.com

bunu da denedim, boyutu da iyi ve fakat agzi acik oldugu icin gerekenden daha a koyup veyahut dik durmasini saglamak gerekiyor.
  • supergirl  (01.12.21 23:04:02 ~ 23:04:19) 
demlik poşet çayların tadı biraz yapay. şu linktekine benzer demlik içine konabilen silindir şeklinde bir süzgeç var genelde onu kullanıyoruz: www.trendyol.com kapaksız bizdeki. bunu temizlemek de o kadar kolay değil ama demliğin kendisini temizlemeye tercih edilebilir.


  • curious mind  (01.12.21 23:53:50) 
Biz demliği şöyle temizliyoruz:

Bir tane plastik süt süzgecimiz var. (Google'a yazın direkt çıkıyor)

Süt süzgecinin özelliği delikleri aşırı küçük, çay tanesinin geçemeyeceği kadar.

Demliği temizleyeceğimiz zaman lavaboda demliğe biraz su doldurup süzgece hoop döküyoruz. Sonra tekrar ediyoruz. Ta ki demlikte hiç çay tanesi kalmayana kadar.

Bütün çaylar süzgeçte kalıyor. Süzgeci de hoop çevirip çöpe döküyoruz. Yapışan çok az çay kalıyor, süzgecin altından pat pat 2-3 kez vurunca onlar da dökülüyor.

Demlik temizlemek 30 saniye falan sürüyor, herkese tavsiyemdir.
  • la lykia  (02.12.21 00:18:51) 
Porselen çaydanlık kullanırsanız temizlemesi çok daha kolay olacaktır. (Tadı da çelikten daha iyi olacaktır muhtemelen)

Porselen çaydanlığa 2 defa su doldurarak temizliyorum hiç vurmadan sarsmadan.

Demlik poşet çaylar da fena olmayanları var aslında ama yine dökme gibi olmuyor, ben earlgrey demlik poşet alıp dökme çaya ilave ediyorum en fazla.
  • hedep  (02.12.21 00:25:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.