[]

Umumi tuvalet kullanamamak

Ev dışında hiçbir tuvaleti kullanamıyorum. İş yeri, havaalanı, okul, dinlenme tesisleri hele de AVM’ler... Temizlik alışkanlığından bu kadar yoksun insan varken kim bilir neler yapıyorlardır diye düşünmeden edemiyorum.

Sizde durumlar nasıl? Bu durum abartı mı?


 
değil. ben kağıt varsa kağıt kullanıyorum ve her yere tuvalet kağıdı ile dokunuyorum. kağıt yoksa klozetin her yerine tuvalet kağıdı örtüyorum içine de birkaç tane tuvalet kağıdı atıyorum. onun dışında domestos yüzey temizleyici var yanımda küçük boy onu sıkıyorum. ama tuvaletin durumu vahimse hiç girmiyorum.


  • my name is ferdinand  (01.12.21 21:12:45) 
My name +4

Hiçbir yere dokunmadan/peceteyle dokunarak her tuvaleti kullanirim.

Tuvalet kötü durumdaysa kullanmam
  • abuzer  (01.12.21 21:20:21) 
isyerine sakliyorum mesaiden dusmek icin.


  • divit  (01.12.21 21:20:32) 
kullanmak zorunda kaliyorum, cok sik cisim geliyor vs. her zaman tuvalet kagidi seriyorum, bir kac tuvalet kontrol edip sectigim oluyor benim de. coook kotuyse kullanamiyorm (herhangi bir yerinde sivi varsa)


  • gunes123  (01.12.21 21:23:13) 
Oohooo cami tuvaleti bile kullanıyorum zorunda kaldığımda. Sağa sola değmemek zor olsa da temiz kalmaya uğraşıyorum.


  • izza  (01.12.21 21:32:59) 
covidden sonra girmedim bile fakat eskiden çok takmazdım. kağıt serer, işimi görür, elimi yıkar çıkardım.


  • false pretension  (01.12.21 21:33:07) 
Eskiden böyleydim, 18 gün bedelli askerlik yaptım, artık daha esneğim.


  • giovanne  (01.12.21 21:38:33) 
içi pis olmadığı sürece her yerde kullanırım ya. hiç ayırt etmem. hem çok titiz bi insan değilim hem de tutamam yani daha zararlı.


  • matilda  (01.12.21 21:47:03) 
okb atlatmisim biriyim artik pecete bile sermiyorum is yerindeyken. zorunlu kalip kullandigim wcleri tarif edemem


  • ala09  (01.12.21 21:50:54) 
İş arkadaşlarımdan biri çok gezer. Taksim Burger King tuvaletini bile kullanmış bir insan kendisi. Yılda 5-6 kere idrar yolları enfeksiyonu oluyor. Sürekli antibiyotik kullanıyor. Onu görüp ibret aldığımdan mümkün olduğunca umumi tuvaletleri kullanmıyorum. Zorunda kalırsam da her yeri kağıtla tutuyorum. Oncelik alaturka yoksa hovering. Bacak kaslarimi ve hovering skill'imi geliştirdim. Yaslanip dizler tutmayana kadar boyle devam.


  • ganbatte  (01.12.21 21:56:30) 
Tuvalet kagidi olan her delige yaparim. Gecen sirketin deposunda yaptim. Top3 en zor yaptigim yere girer.


  • floydian  (01.12.21 21:57:03) 
önceden ne olursa olsun eve kadar tutardım ama artık yine çoğunlukla eve bırakmakla birlikte zorunda kaldığımda ev dışında da sıçarım.

bazı avm'lerin tuvaleti bal dök yala. tertemiz ve trafik yok. ama mesela cevahir'de sıçılmaz. sürekli bir sirkülasyon var.

shell, opet falan baya dönüşüm yaşattı helalarında. uzun yollarda bunları tercih ederim.

süleymaniye camii'nin tuvaleti çok iyi ve ücretsiz. sıçmak için birebir.


ahmet vehbi was here.
  • efreet sultan  (01.12.21 22:02:26) 
Sifon çekilmemişse kullanmam. Eğer çooook zorunda kaldıysam sifonu çekip kullanırım. Ama başkasının dışkısını gördüğüm bi yere yaptığım olmadı diyebilirim.

Eğer sıvı kaldıysa kapakta bu durumda kalın bi peçete ile silip sonra squat pozisyonunda temas etmeden işimi hallederim. Tuvalet kağıdı sınırsızsa önce peçete ile her yerini kurulayıp sonra her yere tuvalet kağıdı kaplarım.

Her durumda deliğe kesin birkaç parça tuvalet kağıdı atarım. Evde de atıyorum ben zaten onu su sıçramasın diye.

Görünen bi kirlilik yoksa o zaman yerine göre direk oturabiliyorum. Sık temizlenen bi yer olduğunu düşünüyorsam, ya da iş yeri gibi sabit insanların kullandığı bi tuvaletse şöyle bi kuru peçete ile kapağın etrafını siler sonra otururum direk.
  • zimbirik  (01.12.21 22:32:44) 
Orası geçici bir pislik ve kullanacaksın sonra eve gidince temizleneceksin. Çok eskiden böyleydim ama öyle yaşanmaz, kendine sınırlar koymamalısın.


  • bana kedicik derdi  (01.12.21 22:46:01) 
ben cok hassas oldugumu soyleyemeyecegim bu konuda. sifon cekilmemisse kullanmam. kapak kapaliysa acmam otekine giderim. (isyeri haric, orasi on dakkada bi temizleniyor) tabii istisnalar var hicbir seyi takmayacagim.

tuvalet kagidi sermem ama naylon donen sey varsa ne ala derim.

kamu spotu: umarim tuvalet kagidi seren arkadaslar o kagitlari orada birakmiyordur zira temizleyen icin isi daha bir cileli hale getirmeye gerek yok.
  • yoggi  (01.12.21 23:10:19) 
Ofiste tottolet var kapı kolunu kağıt havlu ile tutar girerim. Sokakta avmde de zorda kaldıysam alaturka varsa girerim. Aksi halde o peçete kayar felan benlik değil.


  • cilekli pasta  (02.12.21 00:19:35) 
sadece pisuvari kullanirim


  • all girls dream  (02.12.21 10:45:59) 
pis bir yeri kullanmak zorunda kalırsam eve geçince kendimi ve kıyafetlerimi yıkıyorum, psikolojik bir hasar bırakmıyor
peçete taşıma alışkanlığım var, yüzeylerle teması engelliyor

  • bir soru sorcam  (02.12.21 11:23:04) 
yani artık "yuh ulan" denecek kadar pis değilse her yerde yapabilme yeteneğim var. benzinlik, avm, restoran, işyeri, misafirlik vb...

benim endişem mikrop değil de ya sifon bozuksa?
  • duster  (02.12.21 13:27:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.