[]

Akıllı saatler hayatınızı çok kolaylaştırdı mı?

Telefonda yapmanın çok zor, akıllı saatle çok kolay hale gelen işlemler için neler diyebilirsiniz?




 
Telefonu hep sessizde kullanırım. Bana tek faydası; bildirimleri kaçırma imkanım yok saat kolumda olduğu sürece. Bir de mac'in kapağını açınca şifre girmeden direkt açılıyor. Bunun dışında bir şeyi kolaylaştırmadı. Olmasa da olur bir şey yani.


  • himmet dayi  (01.12.21 15:06:56) 
(bkz: apple watch/@roket adam) şu başlıkta yazmıştım. bence çok bi olayı yok fitness dışında.


  • roket adam  (01.12.21 15:22:01) 
Şarj edilmesi gereken cihazlar sayısına eklenen, bildirimleri uyarıları daha da vücuda yakınlaştırıp dikkat dağıtan; dolayısıyla da hayatı daha da zorlaştıran nesneler bence.


  • salihdt  (01.12.21 16:12:08) 
Evde telefonu nereye bıraktığımı unuttuğum oluyor.
Siri ye geri sayım başlatma konusu yemek pişirirken falan büyük kolaylık.
Dış mekan yürüyüş antrenmanını Siriye başlatıp nabızından mesafeye, adım sayısına, istatistiklerine kadar ölçülüyor olması muhteşem.
İki elin doluyken mesajına, bildirimlerine bakabilmek, aramalara cevap verebilmek ayrıca güzel.
Daha saymaya üşendim. İyi ki almışım dediğim sayılı şeylerdendir kendisi.
Daha önce Mi Band 4, ondan önce Mi Band 3 üm vardı. Herbirini icat edenden Allah razı olsun.
  • Mirket  (01.12.21 17:08:32 ~ 17:12:14) 
telefonu yatak odasina sokmuyorum sayesinde
o bile yeter bence

  • foster  (01.12.21 17:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.