[]

kedi maması önerisi

artık 10 kg proplan kısır mama için 750 lira gibi bi meblağ görmemle birlikte alternatif daha uygun fiyatlı mama arayışına girdim. zaten bi aldığım fiyattan asla alamıyorum her gün zam yiyor. daha uygun fiyatlı kalitel, mama önerileriniz var mıdır?




 
temizmama.com bonacibo. 2 senedir kedilerine bunu veren arkadasim var gayet yolunda her sey


  • ala09  (30.11.21 00:17:57) 
kedi mamalarının çoğu ithal. dolar arttığı için zam gelmesi kesindi, geçen hafta 500 liraya (540 - 40 TL Kupon) 10 Kg N&D almıştım. Şimdi baktım 700 liranın altında kalmamış sahiden.

yine de 700 liraya kadar çıkıp pro plan'dan daha iyisini almayı isterseniz n&d öneririm.

daha ucuz alternatiflerin çoğu benzer içeriğe sahip, glutenli, az proteinli vs.

şimdi bakarken 630 tl'ye Hill's buldum, o da fena bir marka değil diye biliyorum. Ben hiç kullanmadım ama.

www.akakce.com
  • rahip janick  (30.11.21 00:22:13) 
Durmaksızın zam geliyor, stokta dursun diye 15 kilo royal canin'i 740 liraya aldık iki gün önce (50 lira daha artmış hemen)
www.n11.com

Pro Plan'dan daha ucuz 10 kilo Royal Canin var bu durumda, 640 civarına geliyor: www.n11.com

Pro Plan ve Felicia'nın içerikleri çok benzer, en az bir veterinerden de "kedinin kronik sağlık problemi yoksa Felicia verebilirsiniz, kötü bir mama değil" onayını duydum. Alıp kullandık hatta, iki kedim de sorunsuz yedi. Sürekli aynı mamayı vermemek için ara sıra yine almayı düşünüyoruz. 12 kilosu 430 lira civarına buldum onu da şimdi: www.n11.com
  • kobuzchu kiz  (30.11.21 00:30:44) 
royal canin sterilised 37 tavsiye ederim. ben uzun süredir kullanıyorum. 500-550 tl civarı 10 kilosu.


  • false pretension  (30.11.21 03:56:45) 
n&d'nin proplan'dan daha iyi olduğuna katılmakla birlikte, yine de pahalı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim, ki temizmama bile pahalanmış (özellikle de kediniz kısır ise). felicia da türk markası diye biliyorum, ki onun da fiyatı çok arttı. ben olsam 1. felicia ve 2. temizmama derdim -temizmama da uzun süre verdik annemin kedisine, memnunduk. felicia daha iyi diye duyduğum için ve kendi kedimde de böbrek sorunları olduğu için felicia'ya geçtim. ama temizmama da alınabilir tabi-


  • pasp  (30.11.21 04:44:48) 
mama fiyatına sadece satın alma olarak bakma bence. kaliteli bir mama kedinin ömrünü uzatıyor ve hastalıklardan uzak tutuyor. yani olası veteriner-sağlık masraflarını düşürüyor. virbac kullanıyoruz 3 kilosu 270 gibi aldım geçen hafta. A sınıfı kaliteli mamalar arasında fiyat olarak büyük farklar yok malesef.


  • orpheus  (30.11.21 17:05:52) 
@orpheus evde 4 kedi olunca fiyatına da bakmak zorundayım ne yazık ki, 10 kg proplan 1.5 ay civarı gidiyor :/


  • mtfbwy  (30.11.21 21:51:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.