[]

keriz gibi az maaş istedim, kabul ettiler

8 yıldır çalıştığım işyerinden ayrılmak için görüştüğüm yabancı firmadan 10bin lira istedim şak diye kabul ettiler. öğrendim ki daha iyi ücret veriyormuş. 1000 euro yani 14,5 veriyormuş.
biraz artış istedim 10,500 teklif ettiler.
ne yapılır ki bu saatten sonra?

iyi taraf şu:
her halükarda 8 yıl çalıstıgım firmadan daha iyi maaş veriyor.
böyle iyi firmalar beni almak istemezdi 8 yıl işten uzak kaldıgım için. bunlar beni şak diye kabul ettiler, az istediğim için belki.
ve daha ilginç olan, görüşüp anlaştıktan sonra işyerimden ayrılmak istediğimi söyleyeceğim gün işyerim beni tazminatlı işten çıkardı sdasdasd

 
olan olmus artik bence, bi sene falan calismaya devam edip yeniden artis isteyebilirsiniz.

öbür taraftan alcaginiz hesapta olmayan tazminati kar sayip devam..

hayirli olsun
  • vhs kaseti  (29.11.21 19:06:10) 
bu tarz durumlarda üzülecek bir şey yok. kabul ediceksin içeride yılbaşı zamlarında ekstra fazla alıp şirket içi dengeye gelecek maaşın zamanla.


  • ayin yazari  (29.11.21 19:20:37) 
Valla isteseniz bu kadar denk gelmezdi, hayirlisi olsun. Sevindim sizin adiniza


  • Pufpuf  (29.11.21 19:21:19) 
başla, 3 ay sonra ya da performansını gösterince ve artış için görüşebilirsin


  • lupelius  (29.11.21 19:26:09) 
valla bana da oldu. %50 zamlı diye kabul ettim. daha yüksekmiş aslında. söyleyince 500 tl artırdılar, o sene vazgeçilmez adam olunca, ertesi sene ilk baştaki ücretin üstüne zam almış gibi maaşı düzelttiler.

yani, seneye zam zamanı aslında 14.5 almalıydım demelisin.
  • gabe h coud  (29.11.21 19:35:55 ~ 19:36:18) 
hayırlı olsun
diğer taraftan tazminat almanız efsane olmuş
kurumsal bir yerse düzeltme isterseniz, önce kendinizi kanıtlayın derim
  • superb  (29.11.21 20:08:46) 
kerizim demişsin ama bayağı dört ayak üstüne düşen şanslı birisin. işten çıkmadan işini de ayarlayarak bir dolu Türk gencinden zeki olduğunu da kanıtlamışsın. bence kendine haksızlık ediyorsun.
seneye düzelttirirsin en kötü, bu piyasa şartlarında her şey iyi bence.

  • adivar  (29.11.21 20:30:50) 
Tazminat kısmı az isteme olumsuzluğunu silerek dengelemiş. Hayırlı olsun :)


  • eksi sozlugun tatli insani  (29.11.21 20:46:50) 
cok istesen olumsuz olacakti belki. bunu asla bilemezsin. istedigini soylemissin kabul etmisler. 14000 soylesen yine kabul etseler yine kerizim diyecektin :D


tazminati aliyorsun iste oh mis. soyle 1 sene sigorta yapmasinlar issizlik maasi alirsin sdjfhdsjhfdsk :D

isi sev de zam alirsin sonra, ne de olsa istedigin maasi -hemi de eskisinden cok- aliyorsun.

hayirli olsun
  • yoggi  (29.11.21 21:26:43) 
tamamen firmanın ve ik'nın iyi niyetine bağlı bu durum. ik'cı o işin bütçesi atıyorum 12 olsa bile 10 teklif edip, sene sonunda bak böyle anlaşma yapıp bütçenin altında kaldım deyip prim bile alacak muhtemelen. yani senin alamadığın para başkasına artı olarak yazmıştır :)

sene ortasında bir şansını dene ekonomi zaten beter. bir düzeltme iste.
  • delidir yakalayin  (30.11.21 09:21:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.