[]

annem yoğun bakımda - korkuyorum

ishal ve iştahsızlık vardı, birkaç gün hastanede genel bakım yapıldı, serum verildi. hatta daha iyi bir özel hastaneye nakledecektik bugün, daha iyi bakılsın toparlansın diye.

her şey normalken sabah kalbi durmuş, masajla geri gelmiş.
şu an yoğun bakımda hayati tehlikesi var, solunum yetmezliği, böbrek yetmezliği.
yaşı 70. annem.

kaskatıyım. bizi eve yolladılar, haber bekleyin dediler. böyle bir tabloda yaşama dönme ihtimali var mı? ne olur dua edin, bir de böyle bir tabloda durumu düzelen örnekler varsa ne olur söyleyin.

 
öncelikle gecmis olsun. umarim annenizin kendi toparlar ve taburcu olur.

3 sene once babam agir akciger enfeksiyonu yasarken pihti atti ve kalbi durdu. yaklasik 7 dakika falan kalp masaji ile geri dondurdum. sonra ambulans, hastane falan derken 2 ay tedavi oldu. normal hayatina devam ediyor.

yas: 80 +
  • helenart  (29.11.21 15:52:06) 
Çok geçmiş olsun. Elbette var böyle bir ihtimal. Şu anda elinizden gelecek bir şey yok ve yapılması gerekenleri yapmışsınız. Acil şifalar diliyorum.


  • kisa  (29.11.21 16:08:05) 
umudunuzu yitirmeyin ve doktorlara- hemşirelere güvenelim.toparlayacaktır.
dua mızı eksik etmeyelim teyzemize.
turp gibi çıkacaktır eski toprak.
  • jamswety  (29.11.21 16:34:36) 
Şans annenize ve size gülmüş ki hastanede bu olay gerçekleşmiş, hemen müdahalede bulunulmuş. Bakın şu anda da tedavi altında.

Size tek düşen moralinizi yüksek tutmak. Bunun ilk kez annenizin başına gelmediğini ve etrafında ne yaptığını bilen insanların olduğunu aklınızdan çıkarmayın, bakın olumlu sonuçlanmış bir örnek burada size anlatmış kendi hikayesini. Bunlar somut olan elle tutulur olumlu örnekler.
  • akhenaten  (29.11.21 16:51:06) 
çok geçmiş olsun.
umudunuzu yitirmeyin.
umarım bir an önce iyileşip sağlığına kavuşur.
  • blatta hiberna  (29.11.21 16:51:11) 
çok geçmiş olsun.

tabii ki güzel ihtimaller de var.

acil şifalar diliyorum, umarım siz de en yakın zamanda güzel haberler alırsınız.
  • elma  (29.11.21 16:51:15) 
çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda rahatlatıcı haberlerini alırsınız anneciğinizin.

benzer tabloda yaşama dönme ihtimali tabi ki var. anneniz şu an zaten alabileceği en doğru tedaviyi alıyor ve yoğun bakımda yakından takip ediliyor. bir an önce iyileşerek yoğun bakımdan çıkmasını, sağlıklı günlere kavuşmasını dilerim.
  • evde liyakat kalmamis  (29.11.21 16:56:47) 
Geçmiş olsun dualarımız sizlerle.


  • komando kani var bende  (29.11.21 17:15:42) 
önce sakin ve sağlam kalın. geçmiş olsun.

annem bir kalp krizi, bir beyin kanaması, bir beyin ameliyatı atlattı. hepsinde de küçücük ihtimaller vardı ama düzeldi.

iyi olacağını düşünün. dualarımız sizinle.
  • la traviata  (29.11.21 17:25:04) 
yüreğim yanıyor, böbrek yetmezliğinden dönüş var mı bilmiyorum. herkese teşekkür ederim


  • the thrill of the chase  (29.11.21 20:45:21) 
çok geçmiş olsun. endişenizi ve korkunuzu anlıyorum ama içinizi ferah tutun, doktorlara güvenin. inşallah en kısa zamanda anneciğinize sağ salim kavuşursunuz. dualarımız sizinle.


  • miranda  (29.11.21 21:19:09) 
öncelikle geçmiş olsun. inşallah olumsuz ilerlemez.
her şey normal iken demişsiniz ama hastanede yoğun bakıma giren hast için kesinlikle normal olmayan şeyler vardır ve solunum durması kalp durması ihtimaline karşı hasta yoğun bakıma alınır. maalesef annenizde de kalp durması olmuş ve üzerine solunum yetmezliği ve böbrek yetymezliği gelişmiş. tahminim multiple organ yetmezliğine ilerleyebilir ve geri dönülmez yola girer. inşallah toparlar emin olun herke elinden geleni yapıyor yoğun bakımlarda. kendimizi her şeye hazırlamakta fayda var.

  • andlee  (29.11.21 23:16:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.