[]

Buff'ımı kaybettim, moralim çok bozuk.

10 yıldır kullanmakta olduğum emektar buff'ımı kaybettim. Çok da seviyordum. Yenisini alayım dedim, normal olarak fiyatlar uçmuş.

Marka takıntım yok ama kaliteli olsun istiyorum. Buff kadar pahalı olmayan ama iyi kalite bir marka biliyor musunuz? Yazar mısınız?


 
Hiç markasına bakmadan denk geldiğim yerde alırım şimdi baktım Türkiye'den aldıklarımın hepsinin markası Narr

İnternette quiksilver falan gördüm o daha iyi olabilir ama.
  • lappuntamento  (29.11.21 13:39:04 ~ 13:45:38) 
Soruya cevabım yok ama 3 yıl önce ben de çok sevdiğim buff'ımı kaybettim, hala üzülüyorum, fiyatını önemsemeyip aynısından alacağım ama bulunmuyor, bazen insanların kullandığını görüyorum, Bihter'İn Behlül'e söylediği cümle gibi 'sen şu an benim boynumda olmalıydın' diyorum içimden...


  •   (29.11.21 13:51:56) 
buff marka şu an türkiye'de yok gibi bir şey bulursanız bana da atın linki.
onun dışında buff diye satılanlar gerçek buff değil zaten. selpak misali adı selpak.

buff'a böyle bir anlam 2 yönden yüklememek lazım.

1- kaskın içinde kullandığımız için biz kafa çorabı diyoruz mesela. ter-kuruma-ter-kuruma döngüsünde bir süre sonra yıpranıp özelliğini kaybediyor zaten.
2- orijinal olsun olmasın o kadar çeşitli desenler var ki her an bir diğerine bağlanabilirsin. kımıl kımıl hepsi. ben seçerken günlerce uğraşıyorum yüzlerce desen arasında.
  • onemoremile  (29.11.21 15:19:08) 
Decathlon'da bazı çeşitler var, bakmanızı öneririm.


  • kaptankedi  (29.11.21 17:03:21) 
Decathlon +1


  • kablelvuku  (29.11.21 20:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.