[]

siyah dökme çay önerisi ?

ofis icin caykur organik siyah cay 500 gr olan paketlerden aliyordum uzun zamandir ve cok memnunum, ancak fiyatlari ucmus durumda :) uygun fiyatli ve memnun kaldiginiz cay onerileri nelerdir acaba ?




 
Lipton doğu karadeniz ve çaykur Tiryaki iyidir.


  • diazepam  (29.11.21 12:46:22) 
lipton extra dem içiyorum bir süredir, beğendim. Çaykur'u boykot etmeye başlamadan önce de favorim Turist Çayı idi.


  • prole  (29.11.21 12:46:35) 
dogadan gizli bahce.

gecen hafta ankara'da bir gross marketten kiloluk paketi 27 liradan aldim. bugun yarin tekrar gidecegim fiyat guncellemesi gecerim.
  • duyulmasi gerektigi kadar  (29.11.21 12:49:22) 
lipton profesyonel harman fena değil. fiyatını bilmiyorum.


  • sutlu nescafe  (29.11.21 12:50:48) 
çaykur tiryaki ya da turist çayı güzeldir.


  • jelly bear  (29.11.21 12:57:44) 
Çaykur kamelya (mavi paket) ve çaykur filiz (kırmızı paket) bunları 1e1 oranda harmanlayınca güzel oluyor


  • freebird5406_2  (29.11.21 13:06:19) 
Çaykur filiz. Uygun fiyatlı değil (Kilosu 40 tl civarında geziniyor) ama lezzetli epey.

İnternette veya alışveriş uygulamalarında alışveriş indirimi, kampanyayla vs. bulursan daha uyguna getirirsin.
  • chicha_v2  (29.11.21 14:10:55) 
uygun fiyat mı bilmem fakat Özçay Çay Koop. nin tüm çayları organiktir. Bence TR deki en iyi çay işletmesidir.
TR de fazla bilinmez. en iyi çaylarını İngiltereye ihraç ediyorlar.
80 li yılların sonunda yörenin (eski) "devrimci abi" ileri gelenlerinden 5-6 köyün bir araya gelerek kurdukları bir kooperatiftir diye biliyorum... :-)
TR deki en iyi / organik çayları ürettikleri için, kimyasal kullanmadıkları için, kooperatif üyelerinin çocuklarına burs verdikleri için, kooperatif üyelerini işletmede çalıştırdıkları için... desteklenmelidir.
  • ankarakecisi  (29.11.21 19:54:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.