[]

Fi dizisi gelmiş geçmiş en iyi Türk yapımı değil mi?

Soru başlıkta pampalar.... Kitabı okumadım ama Can Manay, Özge Egeli, SMK, Duru, Deniz, Eti falan inanılmaz ve bir Türk yapımı için zamanının çok ötesinde karakterler ve kurgu değil mi? Dizi uyarlamasını da çok başarılı buluyorum.




 
Değil valla ya, dizinin estetiği güzel ve kitaplardan daha akıllıca ama yani daha iyi işler var, Şahsiyet daha iyi mesela bence.


  • turk kizi  (27.11.21 22:35:06) 
Behzat Ç.'nin bir bölümü olamaz.


  • dissendium  (27.11.21 22:39:46) 
en iyi işlerden biri bence de. keşke son sezonu da yapılsaydı (pi) belki gelecekte yapılır. kim bilir.

dizi genel hatlarıyla çok iyi tasarlanmış kitabı okumadım ben ama hikaye güzel. kurgu güzel. ama oyunculuk olarak mesela her oyuncu bir ozan güven kalitesinde oyunculuk sergileyemiyor. tek eksisi bu bence. çok iyi oyunculuklar var ama kötülerde var. onun dışında benim için en iyi 10 türk dizisinden biridir seviye olarak. ve ekşi sözlük başlığında hakkında sayfalarca detaylı entry var orayı takip edebilirsiniz. güzel yorumlar vardı.
  • debian  (28.11.21 00:33:08) 
aslında fena başlamıyor ilk sezon itibariyle. aha iyi bir şeyler geliyor galiba kafasına sokmuştu beni. sonrasında ise ağır sıçıyor. klişelere boğuluyor. türk dizisi kıvamına geliyor. pembe diziye dönüşüyor. açıkçası bu diziye gelmiş geçmiş en iyi türk dizisi yorumunu yapan insana net bir şekilde sinemadan anlamıyor yaftasını yapıştırırım. o kadar uzak çünkü o sıfata.

zaten daha çok saçmalamalarına izin vermemek için yazarı izin vermedi sanırım devamının çekilmesine.
  • syozkn  (28.11.21 02:13:48) 
İlk sezon guzel. Gerisi tırt


  • matilda  (28.11.21 13:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.