[]

kedime su veremiyorum

şu tarz bir mama su kabı var:

noktadekor.com

eskiden de olan bir huyu daha fena şekilde geri döndü. su kabıyla oynamak. bu şeyi alıyor ittiriyor çektiriyor suyu döküyor her yere. yetmedi mi? patisiyle alttan su kabını ittirip yere düşürüyor. asla affetmiyor. taze su falan fark etmiyor.

gidiyorum porselen bir kaba su koyuyorum ona da aynısını yapıyor it çek her yere dök. patiyi içine sokup bastırıp kabı komple deviriyor.

eskiden de yapıyordu bunu, şu linkteki tarzda bi şey alınca geçmişti ama şimdi tekrar başladı. hayır çift taraflı bant çekerim sonra elinin gireceği yere de normal bant çekerim falan engellerim belki bi nebze de neden ya neden?

 
içindeki suyu patileriyle boşaltmıyorsa, su kabını sıcak silikonla yere yapıştırmak geldi aklıma.

normal soğuk silikonlar daha uzun süre koku yapıyor sıcak silikona göre o yüzden içmez falan diye sıcak silikon dedim.
  • killerbee  (27.11.21 17:15:47) 
Patisiyle de bi seyler yapiyor ama cok etkisi olmuyor. Ama keske yapmasa sebebini anlasam da. Buyuk ihtimalle de sebebi yok gerci ama iste...


  • floydian  (27.11.21 17:36:44) 
www.hepsiburada.com

Şundan kullanıyorum benim uyuz kızın alışması 3 hafta kadar sürdü ama alışınca acaip rahat ettirdi. Bunu devirecek pisi de yoktur diye tahmin ediyorum 2 litre su alan kocamansı bir şey.
  • hedep  (27.11.21 17:39:58) 
Sabitlerseniz temizliği de zor olur


  • Wakatakakage  (27.11.21 18:06:34) 
en yakın milyoncudan 1 tane çubuk sıcak silikon alıp, mumla ısıtıp uygulayabilirsin bu arada ya 3 liradır ya 5 liradı.

zaten 5 de birini bile bitiremezsin, ekonomik bir çözüm yani.
  • killerbee  (27.11.21 18:22:36) 
attiginiz resme baktim, digerine mama koyuyorsunuz diye tahmin ediyorum. bir yerde okumustum. kediler su ile mamanin yanyana olmasini sevmeyebiliyormus.

suyu mamadan uzak bir yere koyup deneyin derim.

kabi sabitlemek cok iyi fikir degil, temizlenmesi bosaltilip doldurulmasi eziyet olur.
  • yoggi  (27.11.21 18:58:19) 
su kabını ayrı yere koyunca da yapıyor. hiç affetmiyor.


  • floydian  (27.11.21 19:01:36) 
Benim şopar bahçeye çıkmak istediğinde ama çıkamadığında yapıyordu. Dışarısı yağmurlu ya da soğuksa bahçeye salmıyordum, o da gidip su kabını deviriyordu. Bir gece dışarısı -10 dereceyken 2 kere su kabını devirdi. Saldım dışarı, daha ben kapıyı kapatamadan içeri attı kendini.


  • ganbatte  (28.11.21 11:37:13) 
yok artık, kendi kedimi okuyorum sandım. benimki de yapıyor ve seninkine benzer bir kap aldım bu işi çözebilmek için. o da kapları metal diye sanırım çok tercih etmediği bir şey oldu. susuz kalmasın diye cam kaplara koyduğumda her gün aynı şey. muhtemelen suyu hareketli olsun istiyor, bazı kediler akan su içmek istiyor ya çünkü. o yüzden şu musluklu, kendiliğinden akan su kapları iyi bir fikir gibi ama pahalı onlar da. bi de fişe takınca çalışan şeyler, onu da devirmesi çok riskli. çözüm bulursan duyuruyu güncelle de nasiplenelim.


  • snape i başından beri tanırım  (09.12.21 09:09:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.