[]

Araç muayenesi

Merhaba duyuru ahalisi,

Yarın ilk defa araç muayenesine gideceğim. Normalde araç babamın üzerine olduğu için o ilgileniyordu ancak bu yıl bana kaldı. Araç hala babama ait dolayısıyla bu konuda muayenede problem yaşar mıyım? Egzoz kontrolü gibi bir şeyden bahsettiler randevusuz gidebiliyormuşuz bir iki saat erken gidip orda hallettireceğim burada bir terslik yaşar mıyım? Tüm ödemelerin nakit olduğunu söylediler bu hala böyle mi? Genel olarak vereceğiniz bir tavsiye var mı?


 
kredi kartına fark alıyorlardı diye hatırlıyorum. arka koltuk emniyet kemerlerini tak. bir de egsoz muayenesini dışarıda yaptırmayı öneriyorlar. ben hep dışarıda yaptırdım. içeride yaptırınca ne oluyor bilmiyorum.


  • sutlu nescafe  (26.11.21 22:19:05) 
sırasıyla:

1- hayır yaşamazsın. belgelerin tam olsun.
2- araçta kat iptali varsa muhtemelen kalırsın. ama egsozda bir oynama yoksa muhtemelen kalmazsın. biraz şans işi. eski araçlar egsoz muayenesinde kalabiliyor. sana tavsiyem egsoz muayanesini orda yaptırmak yerine özel bir yerde yaptır. bazen kalacak değerlerde olsa bile onlar ayar çekip, geçirebiliyor.
3- kredi kartı ya da nakit ödeyebiliyorsun. kredi kartından sanırım %5 komisyon kesiyorlar.
  • false pretension  (26.11.21 22:23:34) 
Araç eski değilse egzozdan sorun çıkmaz orada yaptır. Bir iki saat ne yaptın ya normal git zaten egzozdan sonra hatta girmek için bekliyorsun.
1. Git sıra numarası al
2. Sıran gelince ödemeni yap
3. Egzoz ölçüm yerine git. Ölçüyorlar direkt sisteme düşer kağıt falan almana gerek yok.
4. Egzozdan çık hangi kapıdan senin numaran yanarsa orada sıraya gir.

Reflektörü, yangın söndürücüyü, ilk yardım çantasını falan bagajda görünür bir yere koy çünkü baştan savma iş yapıyorlar. var olan şeyi yok diye yazabilirler.

5. Arabanı aldılar. Git çıkış tarafında bekle. Önce arabayı sonra kağıdı teslim ederler.
  • zoghurt  (26.11.21 22:49:22) 
Egzoz ölçümlerinde bir çok firma nakit istiyor . Başıma geldi .
Randevuyu kendi adına almışındır umarım .

  • dunyatuhaf  (27.11.21 01:10:03) 
Herkese teşekkür ederim. Googledan aratan birisine denk gelirse diye güncel bilgi burada kalsın. @dunyatuhaf randevuyu kendi adıma aldım. Söylediğiniz gibi egzoz muayenesini dışarıda yaptıracağım.


  • bir peynir kutusu kibrit  (27.11.21 08:49:34) 
Bu arada siz yine de yanınızda nakit bulundurun her ihtimale karşı.


  • clones  (27.11.21 11:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.