[]

tv ışık sızması

58 inç bi tv aldım kurulum vs oldu kurulumda fark etmedim ama sonra gece olunca fark ettim üstten çizgi şeklinde ekranın en üst kenar kısmında 20-30 cm lik bi ışık sızması var. öyle çok da rahatsız etmiyor ama ilerde artar mı bu. bu şekilde kullanan var mı? iade mi etsem veya değişişm vs.




 
Panel IPS ise bu ışık sızması kronik. Biz by şekilde 2 tane LG tv değiştik. Bizimkilerde 5 cm falandı ama zamanla arttı. Eğer karanlıkta izliyorsan, film vs. izleyeceksen çok rahatsız edici gelebilir ama eğer karasal yayın takılacaksan rahatsız etmeyebilir.

Sen şimdi ortam karanlıkken ışık sızmasını gösterecek şekilde karşıdan ve yanlardan resim çek. Eğer değişim/iade için uğraşacaksan servis onları isteyecek çünkü.
  • giovanne  (26.11.21 19:28:26) 
hocam şöyle bir şey. çok da rahatsız etmiyo şimdilik ama büyürse diye korkuyorum
ibb.co

  • fff02561  (26.11.21 19:32:02) 
Bu normal degil


  • floydian  (26.11.21 19:46:19) 
hocam şimdilik rahatsız etmiyor ama benim sormak istediğim ilerde garantisi bitmeden mesela bunu değiştirmek istesem sıkıntı çıkarırlar mı


  • fff02561  (26.11.21 20:04:00) 
Bence beklemeyin, hemen değiştirin. Bir şekilde 'kullanıcı hatası' yorumu yapıp değiştirmek istemezler. Uğraşırsınız boş yere. Amaç 2 sene sonranın güncel modeli ile değiştirmek ise onu da yapmayabilirler.


  • himmet dayi  (26.11.21 20:45:50) 
Hocam hangi firma bilmiyorum ama mesela LG ilk 6 içersinde değişim yapıyor. Sonrasında onarım yoluna gidiyor.


  • giovanne  (26.11.21 20:54:06) 
Hemen değiştirin


  • sta  (26.11.21 21:48:57) 
ışık sızması demem buna. bildiğin kasa deforme olmuş.


  • sutlu nescafe  (26.11.21 22:05:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.