[]

Yüksek tekrar deadlift hakkında

Şimdi 5/3/1 krypteia yapıyorum, ikinci programa geçtim.
Ilk programda hic sorun olmadi. 5 tekrar deadlift hiçbir zaman sorun olmuyor.
6*5 tekrar deadlift sonrası 5*10 tekrar var ikinci programda.
Bu noktada zorlanıyorum. 6-7 sonrası formu tutsam bile 10a gelemiyorum, alt bel kismi zorlanıyor. Omurga düz olduğundan eminim. Bir de super set olarak aralarda ya incline db press ya da incline bench db row yapıyorum.

10 tekrarlinin 3. Seti sonrasi belim baya zorlanıyor. Üstüne 5. Set sonrasi sol bacak rectus femerisde (galiba, sol ust, orta) de yorgunluk/ağrı yapti.

Su an ustunden 4 saat gecti, belim ve sol bacağım yorgun ama öyle bir acı falan yok.
Yalnız geçen hafta yaptığımda bu olunca sabah erector spinaeler agrili kalktim bir iki gün surdu geçmesi (yüksek tekrar deadliftin ilk haftası)

Deadlifti eccentric kisminda da kontrollu yapıyorum. Yani bari yere birakmiyorum. Ek olarak touch and go degil reset yapıyorum.

Ne diyorsunuz? Sizce nerede sıkıntı olabilir? Acaba kgyu bir 5 kg azaltsam olur mu? Yoksa normal alisinca gecer mi?

Max deadliftim 180-190 civari, 10 tekrari 120 ile yapiyorum.

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.