[]

Lost izlememiş biri olarak soruyorum neler oluyor

Bir bölüm bile izlemedim adaya düşenler var onu biliyorum. Merak ettiğim konu ise herkesi bu kadar hayalkırıklığın uğratan mevzu ne ? herkes bi üzgün gibi mutsuz gibi tatminsiz gibi ...




 
biraz spoiler var.

dizinin sonu adada gördüklerimiz ile alakalı bitmedi pek. 6. sezonda flashsideway diye bir bok çıktı onla bitirdiler. kutupayısı hariç hiçbir soru cevaplanmadı nerdeyse.
  • ayiadam  (06.06.10 21:04:22) 
çünkü adamlar amerikan tarzından farklı bişi yapmak istedi.
her filmde, dizide olan açıklama olayını bir kenara koydular. sadece hikayeyi anlattılar. amaçladıkları hedefe de ulaştılar. zaten amaç insanları böyle denizin ortasındaki bir adaya bırakıp gitmekti. bizi oraya attılar, çık çıkabilirsen bu işin içinden dediler. biraz farklı da olsa eski bir hikaye anlatma taktiği, günümüzde japon tarzında çok belirgin bir taktık. :P

olay vatandaşların karakterlerle kendilerini özdeşleştirmesinden ibaret. hatta insan özelliklerini hayatta olduğu gibi kişiler arasında pay edince, daha da ilgi çekici oluyor.
bir de tabi şu var. amerikada yapılan dizilerin, tvnin %99'unu kapsayan diğer program ve reklamları biz izlemediğimiz için olay bize kopuk geliyor. halbuki amerika tv'sini bi ay boyunca otur izle, çıkarırsın nereye varmaya çalışıldığını.
  • kediebesi  (06.06.10 21:11:29 ~ 21:15:12) 
olayın özü; adamlar her bölümde bi gizem katarak izleyiciyi çekiyolar, ama finalde hiç bi bok cevaplanmıyor. 6 sene izlemiş adam bu yüzden kızıyor, haklı da. ama seri bi şekilde izlemeyi düşünüyosan tavsiye ederim, onca muhabbetten geri kalmamış olursun.


  • bridji  (06.06.10 21:16:06) 
özetle cevap anahtarı olmayan bir soru bankası ! çözdüğünüz hiçbir sorudan emin olamıyorsunuz.


  • kimlanbu  (06.06.10 21:37:41) 
soruların hepsi cevaplanmasına cevaplandı da, verdikleri cevap; "ve birden uyandı" tarzında bir cevap oldu.


  • desdinova  (07.06.10 01:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.