[]

gürültü ve kulak tıkacı

artık gerçekten gürültüden bıktığım için bir yöntem arıyorum. daha bu sabahın köründe patırtıdan kütürtüden uyandım, hala ayaktayım. sesin nereden geldiğini dahi anlamıyorum, kime çatacağımı dahi bilmiyorum o yüzden. yandan da geliyor olabilir, alttan da. zaten o sinirle uyanınca afallayıp kalıyor insan.

iki sorum var:

1) bu kulak tıkaçları gümbürtü, duvara vurma, gıcır gıcır eşya itip çekme gibi sesleri keser mi?

2) bende, özellikle sol kulakta kulak zarı çökmesi var. bu tıkaçlar kulağıma zarar verir mi?

 
www.amazon.com.tr

37 desibele kadar kesiyor ama söylediğiniz sesler için denemedim.
moldex 7700 ile 1.5 senedir kullanıyorum şu ana kadar bir sorun olmadı ama siz yine de bir doktora sorun.
  • inheritance  (24.11.21 11:53:35) 
Ben şunla daha rahat ediyorum. Ve yan taraftan gelen tüm sesi kesiyor. Normalde yanda telefonla konuşulurken karşı tarafın sesini bile duyarım.

www.amazon.com.tr
  • zimbirik  (24.11.21 12:33:15) 
kulak tikaci profesoru olarak yazmadan gecmek istemedim.

ses hassasiyeti olan ve gunun 20 saati tikac takan bir insan olarak 1 liralik da denedim 40 euro'luk da. ve yine en iyisinin 3M 1100 oldugunu uzulerek soylemek istiyorum. uzulerek soyluyorum cunku bana artik yetersiz geliyor.

moldex denemedim, simdi onu yazdilar diye onu da deneyecegim.

bu tikaclar ile bu seslerin hicbiri tamamen kesilmez. aynilarini yasadim ordan biliyorum. 2. sorunuza gelecek olursak bu tikaclar yumusak seyler ama basinc yapiyor dolayisiyla uzun kullanimda kotu etkisi olabilir. ben cogu zaman aci hissediyorum ama ses duymamak adina katlaniyorum.
  • supergirl  (24.11.21 14:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.