[]

beyaz motosiklet kaskını siyah yapmak

Kötü görünmeyecek şekilde nasıl yapabilirim? Siyah bantla kaplamak var aklımda şuan.




 
bantla olmaz da, araba kaplanılan şeylerden bulursan onla yapabilirsin.


  • jelly bear  (24.11.21 00:30:34) 
@jelly araba kaplanılan şeyler nedir?


  • Wakatakakage  (24.11.21 00:43:01) 
araç kaplama folyosu diye arat çıkar.

araç kaplama merkezlerine götürürsen belki yaparlar
  • jelly bear  (24.11.21 00:49:00) 
bu araç kaplama folyoları biraz sert oluyor. araç kaplama merkezlerinde sıcak h ava tabancaları ile yumşatarak kaplıyolar. uğraşmak isterler mi bilmem çünkü detaylı bir iş.

hani hava kanalları falan varsa çok girintili çıkıntılıysa uğraşmak istemezler.

reklamcılardan siyah folyo alarak sen kaplamayı deneyebilirsin suyla ıslatıp ve saç kurutma makinası kullanarak ama araç kaplama folyosu gibi sağlam olmaz tabi.
  • killerbee  (24.11.21 01:02:37) 
"plastidip" - spray plastik
arabalarda ufak tefek parcalari kaplamak icin kullaniliyor.
ama kask icin onerilmeyebilir, kaskin dis kaplamasinin ozelligini bozma olasiligi vardir kesin ama emin degilim, yaptirmadan once arastir..
  • cooperr  (24.11.21 07:08:06) 
kaskın üzerindeki her çıkıntı yere kafanı sürttüğünde takılmadan kırılıp gitmek üzere tasarlanıyor. kaplama yapıp yere ekstra tutunma sağlamak istemezsin. boyun bölgesi saniseler içinde 'geri dönülmeyen' hasarlar alabiliyor. onun yerine kaygan bir son yüzey veren boya tercih ediliyor. ama bu konuda da markalar kararsız, bazıları boyayın diyor bazıları asla.


  • onemoremile  (24.11.21 07:55:04) 
Kaskı dikkatlice söküldüğünde tüm parçaları ve içi ayrılıp sadece kabuk olarak eline alabilirsin.

Elinde sadece dış kabuk kaldığında bir airbrush, ya da oto boya ustasına götürüp boyatabilirsin.

Kendi yapacağın hiç bir işlem güzel olmayacak bilgin olsun.
  • John Bloor  (24.11.21 10:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.