[]

Logitech klavye temizleme

Arkadaşlar, Romalılar!
Şimdi ben iğnenin ucuna ıslak pamuk dolayıp tuş aralarına sokarak temizlik yapmaktan çok sıkılıyorum. Dedim ki sökeyim bir güzel temizleyeyim geri takayım. Hal bu ki vidaları çıkarınca tık tık açılacak sandım, yanıldım. Logitech'in sitesine baktım, kesinlikle açmayın garanti kapsamından çıkar diyor. Ama zaten geçen gün de ö tuşum takılı kalıyordu, şimdi de space bir basıyor bir basmıyor. Nasıl bozmadan açarım konulu bir tutorial arayayım mı? yoksa eski çileli usül ile mi temizleyeyim?

Modeli de LX 300, cordless.

 
öyle ince ince kasacağına elektrik süpürgesinin ucundaki dalgayı çıkarıp klavyeye tutsan? illa ayna gibi pırıl pırıl mı olması lazım?


  • hevipeyra  (06.06.10 20:49:36) 
Ya evet, amacım tuşları tek tek söküp altta bi nane var mı diye bakıp pırıl pırıl yapmaktı :(

Elektrik süpürgesi tuşumun birini yutmasa her şey daha güzel olabilirdi, bir de onunla uğraştım değerli vaktimde :/
  • deliberte  (06.06.10 20:58:14 ~ 23:23:59) 
eğer sadece tuşu söküp tamir edemiyorsan, o klavye çok zor adam olur.


  • desdinova  (07.06.10 01:59:52) 
Klavyenin bir sorunu yok, temizlemek için sökecektim tamamını, sadece tuşu sökülmüyor çnkü logitech.


  • deliberte  (07.06.10 02:05:06) 
benim klavyem de logitech g15 v2, tuşları sökülüyor.


  • desdinova  (07.06.10 04:01:28) 
Peki nasıl söküyorsunuz tuşları? Bende sadece favourites elektrik süpürgesinin maks ayarı ile çıktı, gerisini nasıl yaparım diye aradım ama bulamadım.


  • deliberte  (07.06.10 04:14:36) 
sanırım bu kelime bu durum için üretilmiş: kanırtarak.


  • desdinova  (07.06.10 21:28:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.