[]

Tiras sonrasi urunleri?

Selam,

Tiras sonrasi urunleri kullaniyo musunuz-evetse hangisi? Diyelim ki sakal tirasi olunca azcik kanama oldu, kolonya surup devam mi ediyosunuz yoksa tiras sonrasi urunu mu suruyosunuz direkt?

Kac yildir tiras olurum hic tiras sonrasi urun kullanmadim. 30'a birkac ay kalmisken basliyim dedim :( yaslaniyoruz be duyuru...

 
Kanama- zaza cilt sapi
Tras sonrasi- proraso alkolsüz hassas cilter için.

Seboreik dermatit var. Olmasa alkollu after shave kullanirdim.

Kolonya alkollü olduğundan kurutur cildi. cilt türüne göre dikkat etmek lazım.
  • logisticsmanager  (23.11.21 19:20:13) 
cerave nemlendirici suruyorum kalin bir tabaka. cok sik tiras olmuyorum gerci. onun haricinde "tiras urunu" diye satilan seyler uyduruk seyler, hizmet ettikleri herhangi bir amac yok. baslaman gereken bir sey degil. illa ki cilt bakimi yapma durtusu hissediyorsan gunes kremi kullan.


  • hot potato  (23.11.21 19:28:31 ~ 19:29:32) 
Mühle şap taşı ve yves rocher balsam kullanıyorum. Şap taşını alalı 5 yıl oldu, neredeyse aynen duruyor. Zaten biten bir ürün değil, bu yüzden doğal olanı almak daha iyi.

muehle-shaving.com.tr

www.yvesrocher.com.tr
  • lancelot du lac  (23.11.21 20:34:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.