[]

Monitörlerde fabrika hataları

Son aldığım 3 farklı marka monitörde de üretim hatası çıktı ve iade ettim. Bütün dünyada mı böyle yoksa sorun çıktığı bilinen ürün partilerini fiyatta indirim yapıp Türkiye gibi gelişmekte (!) olan ülkelere mi gönderiyorlar (veya bizim ithalatçılar ucuz diye mi alıyor)?

Geçen sene Şubat ayında Trendyol'dan Philips 4k mönitör almıştım, ekranda dikey çizgiler çıktı. parasını gönderelim dediler ama monitörün fiyatı iki katına çıktığı için kabul etmedim. Tüketici mahkemesi halen devam ediyor. 2 hafta önce n11'den HP marka 4k monitör aldım, onun da ekranın sağ yarısında kırmızı renkli ton bozulması vardı. Değişim talep ettim, değişimi para iadesine çevirip monitörün fiyatını da 2 katına çıkarmışlar. Neyse dedim, Amazon'da indirim vardı. Dün oradan aldığım LG marka 4k monitör geldi. Dedim bunda sorun yok, iyi. Az önce ölü piksel olduğunu fark ettim. Yorumlarda biri daha ölü piksel çıktığını ve iki kez değişim yaptığını yazmıştı. Değişim talep ettim ve bunu da iade edeceğim. Amazon kurnazlık yapıp para iadesi yapmıyor. Bu yüzden Amazon'u tavsiye ederim. Türkiye şartlarında dünya kalitesinde hizmet alabileceğiniz sayılı yerlerden biri. Bakalım yeni gelen monitörde bir şey çıkacak mı ve daha ne kadar iade ile uğraşacağım.


 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.