[]

şu eliptik bisiklet nasıldır? (domyos el100)

ev tipi eliptik bisikletlerle ilgili genel şikayet bir süre sonra ses yapmalarıyla ilgili. linkteki bisiklet de görebileceğiniz üzere sitedeki en ucuz bisiklet.
buna değil de bir tık üst fiyattaki bisikletlere bakıyorum, aynı şikayetler onlarda da var. ki ses sorunu için de düzenli olarak vidaları sıkmanın çözüm yolu olduğunu söylüyorlar.
3000tl civarı bisikletlerde de aynı şikayet var. madem bu sınıfın hepsinde aynı şikayet var, neden bunun yerine 3000tl olanı alayım ki diye düşünüyorum. ki zaten şu an eliptik bisiklere 3000-4000tl gibi bir ücret veremem. amacım evde kendi kendime ufak ufak çalışmak. profesyonel bir sporcu zaten değilim.

sizce bu ürün alınır mı?

www.decathlon.com.tr

 
Eliptik bisiklette sesin fiyatla bir alakası yok. Düzgün kurulmuş ve kullanan kişiye uygun bir makinede sesin olmaması lazım. Fiyatı belirleyen yegane unsur volan ağırlığıdır. Bu makineyi kötülemek istemem ancak bi süre sonra olduğunuz yerde dizlerinizi kaldırıp indirdiğinizi hissedeceksiniz. 1.50 boyunda 60 kg değilseniz daha yüksek volan ağırlıklarına bakın.


  • dreamsandcolours  (23.11.21 00:47:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.