[]

kriptonun yüzde kaçı gelecek yüzde kaçı şu anlık yatırım?

yatırımınızın yüzde kaçı raca ceek mana blok vs. gibi gelecek vaat eden hemen bozdurmayı düşünmediğiniz coinlerde? ve kısa vadeli düşündüğünüz ya da al- sat yaptığınız btc eth bnb vs. gibi coinlerde? benim oran şu an geleceğe yönelik, hemen bozdurmayacaklarımda yüzde 15 falan gibi. kalanıyla ufak al satlar yapıyorum. yüzde 85. bu oranı biraz değiştirip metaverse coinlerine biraz daha aktarayımd diyorum. ne düşünürsünüz




 
200 bin Blok almıştım 0,033 maliyetle %60'la 1 sene stake ettim. Güncel fiyat 0,10 gibi bi şey olması lazım. Şu anda da güzel kazandırdı ama verdikleri programa sadık kalırlarsa biraz burn yaparlarsa daha çok kazanırım gibi geliyor. Ceek vr da beğendiğim bi proje raca'ya da erken dönem girip biraz kar alıp çıkmıştım çok daha uzun süre tutmadığıma pişmanım.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (22.11.21 19:47:41) 
En uzun vadeli tuttuğum Cere Network portföyümün 20%sini oluşturuyor.
30% Bloktopia
Kalan 50%'nin çoğu kısa vade.
  • lappuntamento  (22.11.21 20:11:38 ~ 20:16:03) 
8 bin tl raca
8 bin tl bloktopia
6 bin tl star atlas
5 bin tl fantom
5 bin tl gas
  • ayseee  (22.11.21 20:59:29) 
1131 gt
3145 boson (hafif terste kaldım)
11000 mepad
Biraz bnb, avax, lydia, vancat ve katıldığım idolardan satmadığım coinler.

2000 dolar civarı da nakitteyim.

GT-boson uzun vadeli, mepad stake şu an. Güzel kâr ettirdi, satabilirim.
  • birmilyonunvarmi  (22.11.21 21:20:30) 
An itibariyle;

3000 dolar XRP (Şu an davadan dolayı inanılmaz undervalued. Xrp fomosu çok büyük olacak. Coinbase tekrar listelediği an uçar gider)

3000 dolar MINA (Whitepaper hoşuma gitti. Projesi uzun vadede iş yapacak. En son 7-8 dolarken avax için benzer hislere sahiptim. Çok erken elimden çıkardım. Çok pişmanım. Aynı pişmanlığı ikinci kez yaşamamak için MINA HODL!)

1000 dolar BOSON (Devir metaverse devri. Bunun da günü elbet gelecek. Uzun vade devam)

1000 dolar DIA (Pek bilgim yok, güvendiğim bi dostum uzun vadede güzel yerlere geleceğini söyledi.)

500 dolar LTC (Kısa vadeli almıştım. Şimdilik terste. Biraz kâra geçince satarım.)

250 dolar USDT (Güzel bi ön satış olursa basıcam)

250 dolar SCOTTY (Değişik bi proje, ön satıştan almıştım. Ağlar arası NFT ışınlıyor. Belki ilerde iş yapar. HODL)

250 dolar DESU (Merkeziyetsiz bahis/kumar işleri. ilerde değerlenebilir HODL)

20.000 TL FENER TOKEN (ön satışından almıştım 5bin liralık. 20K olmuş. Ama kilitli çekilmiyor. Hodl devam :))



Evet bakınca neredeyse tamamı uzun vadeli. Bence hepsi de potansiyelli.
  • adwokat  (22.11.21 22:34:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.