[]

PS Store’da Black Friday

Başlamış sanırım. Yenim de şöyle 26’sına kadar beklesem mi, yeni indirim gelir mi, yoksa olacağı bu ek indirim gelmez mi?

Bir de ps plus 12 aylık üyelik 240 lira diyor, normalde ne kadar? Herhangi bir indirim oranı da yazılmamış. Bekleyeyim mi indirim gelir mi?

Son olarak; ps plus üyeliği alıp mı oyun alayım yoksa farketmez mi? Hani görüp göreceği en büyük indirim bunlar mı zaten?

Teşekkürler şimdiden.

 
Başlamış sanırım. Yenim de şöyle 26’sına kadar beklesem mi, yeni indirim gelir mi, yoksa olacağı bu ek indirim gelmez mi?
^güzel soru, ben de bilmiyorum

Bir de ps plus 12 aylık üyelik 240 lira diyor, normalde ne kadar? Herhangi bir indirim oranı da yazılmamış. Bekleyeyim mi indirim gelir mi?
^normalde 240, şu an indirimle 160 lira. sepete ekleyip ödeme yaparsan uzatıyor son yenilenme tarihinin üzerinden 12 ay.

Son olarak; ps plus üyeliği alıp mı oyun alayım yoksa farketmez mi? Hani görüp göreceği en büyük indirim bunlar mı zaten?
^ps plus'a özel bir indirim yok black friday indiriminde. ama işin kötüsü black friday indirimleri de baya kötü(demon's soul 380, miles morales ult edition 460 falan)
  • floydian  (21.11.21 22:13:29) 
Dolar 11 lira hatta dolar değil Euro üzerinden fiyatlandırma yapıyorlar, haliyle Euro daha da artacağına göre kolay kolay indirim gelmez artık. İndirim geldiğinde de şu anki mevcut indirimsiz fiyatlar gibi oluyor o indirim dediğimiz şeyler. Yani önce bindirim, sonra indirim…


  • siyah giyen adam  (21.11.21 22:15:41) 
Mevcut indirimlerin ne kadar süreceği ilgili oyunun sayfasında, fiyatın altında yazar. 26'sını da kapsıyordur bu indirimler zaten. 26'sında ekstra indirim olmaz. Ama atıyorum 30 Kasım'a kadardır diye yazıyordur, sen 26'sını bekleyeyim dersen bekle. Zaten mevcut indirim söylenen tarihe kadar kesin devam eder. Ama şahsen ekstra bir indirim olacağını sanmıyorum.


  • himmet dayi  (21.11.21 22:53:06) 
Elimde daha dokunmadığım bir yığın olmasına ve indirimlerin çok da ahım şahım olmamasına rağmen aklımda olan bir iki oyunu aldım. 1 yıl daha beklesem belki fiyatları biraz daha düşecek ama bu kur yükselişi ile ne olacağı belli olmaz. Belki de anormal bir zam getirirverirler. Kim bilir.


  • chavezding  (22.11.21 03:03:34) 
1 yıllık plus üyeliği 160TL çok iyi bir fiyat bence. Bir daha o seviyelere inebileceğini düşünmüyorum.


  • pispinti  (22.11.21 11:01:20) 
oyunlara indirim gelir mi bilmiyorum ancak 160 liradan 3 yil uzatim yaptim ben. 12 aylik PS+'in 60 dolar oldugunu dusundugunuzde gercekten bedava.


  • bollocks44  (22.11.21 11:04:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.