[]

Robot Süpürge Önerisi

Evde iki kedi, üç yetişkin ve bir de küçük çocuk (4 yaş) var. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2+ almak düşünülüyor. Bir de bunun fiyatı Black Friday'de düşer mi acaba?




 
Geçen hafta alıp iade ettim yorumlardan dolayı aynı ürünü. Bende bekliyorum yeni indirim fakat farklı ürünlere yoneldim


  • spacevan  (21.11.21 14:44:32) 
@spacevan yorumları genel olarak iyi görünüyordu? emiş gücü ve toz kapasitesi de roborock s5 max'a göre daha iyiydi. neyini beğenmemişler bir de sen ne bakıyorsun şu an? bir de bir de, nereden almıştın, hiç kullanmadın mı?


  • rahip janick  (21.11.21 14:50:58) 
s5 max var memnunuz ama 2 yetiskin 70 m2 halisiz ev gibi farkimiz var.


  • tuborg yesili  (21.11.21 15:20:44) 
mop pro 1. nesili daha çok tavsiye ediyorlar lidar sensörlü olduğu için. 2. nesil kamera ile navigasyon yapmaya çalışıyor o da ayrı bi dert. lidarlı modelleri tercih et derim.


  • roket adam  (21.11.21 17:08:22) 
Haritalama ile ilgili problemler okumuştum, bir de aldığım urun ithalat garanatili olduğu için guvenememetim.
Şimdi S5 Max 360 s9 bakiyorum

  • spacevan  (21.11.21 17:09:57) 
Haritayı unutuyor, sinir bozucu bir alet. Onun dışında çok bir şey beklemeyin işte kaba pisliği çekiyor o kadar.


  • zoghurt  (21.11.21 20:33:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.