[]

airpods pro ve active noise cancellation yetmezliği

benim eski airpods'un pili iyicene tükenince bunu alayım dedim ama bu gürültü engelleme özelliği çok tatmin etmedi beni ya. zaten silikonlu kulaklık olmasının getirdiği bir pasif engelleme var buna okey, ama pasif ile aktif anc arasında bana çok fark yokmuş gibi geliyor.

kullananlar olarak sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Yoksa benim alet mi arızalı acaba?


 
bende de cok iyi calismiyor maalesef ama bunun sebebi kulagima oturmamasi. butun uclari denedim, hepsinde gevsek kaliyor. hatta dusecek duruma geliyor (bunun sebebi de kulagimda 24 saat tikac olmasi, genisledi haliyle)

bozuk olmadigina eminim cunku kime taksam hayran hayran bakip beni hic duyamadigini soyluyor. annem "su an konusuyo musun sen" dedi lol.

bence yine de fena degil boyuna gore ama umarim daha kulagima oturan bir uc yaparlar.
  • supergirl  (21.11.21 00:32:06) 
Bu konuda çok başarılı değil airpods ki kulak içi kulaklıkların anc'si ister istemez çok başarılı olamıyor.
Sony xm , bose qc ve sennheiser momentum serilerinin cihazları daha iyi mesela.

Bir de muhtemelen biliyorsundur ama anc teknolojisi dışarıdan gelen sesi komple kesmekten ziyade aynı frekansta tekrarlı devam edenleri kesmeye yönelik çalışabiliyor. Bunun haricindekileri çok kesemez zaten.
  • Bruce  (21.11.21 00:33:18) 
Kulaklığı takıp orta volume'de bir müzik açınca dışarıdan hiçbir şey duymuyorum ben ya, baya gürültülü ortamlarda bile.

Müzik yokken (toplantıda falan) ani ve yüksek sesler (ezan, çocuk çığlığı vs) hariç çoğunlukla kesiyor.

ANC'nin aktif olduğu ilk anda bağlantı sesinden sonra etraftaki seslerde epey bir azalma hissetmen lazım. O oluyor mu? Olmuyorsa arıza olabilir.

Yani bi bose quietcomfort değil ama "arada çok fark yok" kadar da olmaması lazım.
  • plutongezegendegilmi  (21.11.21 09:17:22) 
Bi de şimdi aklıma geldi, transparency modu açık kalmış olabilir mi?


  • plutongezegendegilmi  (21.11.21 09:55:08) 
Müzik açınca evet çok iyi oluyor ama ben müzik açmadanki performansından bahsediyordum. Transparency kapalı, sadece noise cancellation açıktı. Bir keresinde havaalanında bose'nin kulak üstü kulaklığını denemiştim resmen uzay boşluğuna ışınlanmış gibi oluyordu. Sanırım o kadar olmayacağını kabul edip kullanmam lazım :)


  • roket adam  (21.11.21 12:26:10) 
kulak ustu kulakliklarda durum tabii ki farkli ama mesela bende Sony XM4 de var. (evet gurultu engellemek ugrune servet harcadim) onun da tamamen ses engelledigini soyleyemem. bir de kafa agritiyor. saticam yani o derece memnun degilim. ilk denedigimde ben de vaouv demistim ama airpods'u tercih ederim.


  • supergirl  (21.11.21 14:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.