[]

Her ay asgari ücret kadar para kazanabilir miyim kripto borsasından?

Merhaba, işsizim. Kripto para işini nasıl öğrenebilirim? İlk başlarda ne kadar paramın olması gerek stabil bir gelir elde edebilmek için? Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden.




 
bunun icin en az 2 yil boyunca tum masraflarini karsilayacak kadar paranin kenarda olmasi gerekir. cunku herhangi bir trading isinde stabil kazanc diye birsey yoktur ve belli bir tecrube edinene kadar kazanip kaybedeceksin. bull markette shib, doge alip 2-3 ayda zengin olanlar yok mu? var tabi. ama bunlar kazandiklarinin tamamini bear markette kaybederler. cunku ne zaman cikmalari gerektigini bilmezler. maalesef hicbir kazancin bilgin, tecruben, birikimin olmadan piyasaya girmeye calisiyorsan zaten bull marketin sonuna geliyoruz demektir. tahminim 5-6 ay daha bull market ya olur ya olmaz. sonra 1-2 yillik bear market gelir. elindeki parayi da kaybedersin. sana tavsiyem, ilk once paper trading ile basla, piyasayi anlamaya calis. biraz teknik analiz ogren. ve ne yaparsan yap kesinlikle kaldiracli islem yapma ve borc para ile piyasaya girme.

edit: "bull marketin sonuna geliyoruz demektir. tahminim 5-6 ay daha bull market ya olur ya olmaz." bunu biraz daha aciklasam belki daha iyi olur. bir urunun yada marketin/piyasanin fiyatinin yukselmesi icin alicilarin saticilardan fazla olmasi lazim. genelde "smart money" denilen buyuk balinalar, alim yapmaya baslar, bunlardan sonra buyuk yatirim fonlari, varlikli kisiler alim yapar. fiyat ve hacim artmaya basladikca diger kucuk yatirim fonlarin, bireysel al/sat cilar vs piyasaya girer. en sonunda da aslinda bu islerler hic ilgisi olmayan, sagdan soldan internetten zengin olma hikayelerini duyup kisa yoldan zengin olmaya hayalleri kuran "average person" denilen kisiler piyasaya girer. eger en dusuk gelir seviyesinde olan kisiler, ortaokul lise cagindaki cocuklarda piyasaya girdiyse bu urunu artik kim alacak? yeni dogan bebekler alamayacagina gore artik fiyatin daha fazla yukselmesi mumkun olmayacak. bu noktada zaten "smart money" denilen kisiler ortalama insanlarin hacmini kullanarak muhtemelen coktan piyasadan cikmis olacaklar. sirayla diger kisiler de piyasadan cikacak ve fiyat dusecek. ortalama insan tum parasini kaybedip de piyasadan cikmaya karar verdiginde dongu basa donecek
  • crucio  (20.11.21 18:37:10 ~ 18:52:26) 
bunu soruyorsan kazanamazsın.


  • tosunpasa  (20.11.21 19:40:39) 
Paradan para kazanabilecegin risksiz herhangi bir yontem yok su an dunyada.

Oyle olsa ceo'lar hatta koc,sabanci dahil hepimiz isi birakirdik.

Arac(motor ya da bisiklet de olur) alip satabilirsin, letgodan ucuz urunler kovalayip biraz ustune satabilirsin.
  • divit  (20.11.21 20:16:43) 
işsizsen, bol vaktin olmalı. Bol bol araştır Google, YouTube, telegramda.

Herkese inanma, YouTubedakide, telegramdakide seni Ka dirmaya çalışıyor olabilir hatta Google'daki bilgiye de eleştirel yaklas.

Örneğin, bazı telegram grupları şu saatte pump yapacağız der, o saat gelince herkes x coini alsın der, kendileri düşüktan alırlar daha önce, herkes alınca saniyesinde satarlar. Millet zararda olur onlar Karda.

Bir de shit coin vs işine girersen, kara geçtiğinde ana parayi çekmeye bak.

Kardan zararın vs olduğunda üzülmemeye bak, kar cebe yakışır.

Özetler, bol bol araştır, psikolojini güçlü tur.

Çok yüklü paralarla bu işe girme, kredi çekip görmeni de onermem.
  • buffy de vampir sayılır  (21.11.21 08:17:51) 
Tabii ki hayir. Kim kime avanta para verir. Hem de stabil?! Senin kazanman icin birilerinin kaybetmesi lazim. Arastirsan bile kazanamazsin, herkes arastiriyor zaten.


  • hot potato  (21.11.21 10:17:26 ~ 10:18:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.