[]

Amazon'dan televizyon aldım

İyi geceler,

Dün aldım bugün 250 lira indirim olmuş.

Aradaki farkı çek verirler mi sizce yoksa şoparlık yapıp iade edip tekrar mı alayım :/

 
İsteyenin bir yüzü...


  • FeykIM  (19.11.21 23:32:57) 
Vermezler, iade edip alacaksın


  • mahsus mahal  (19.11.21 23:36:00) 
Sonradan indirime giren ürünler için hediye çeki verebiliyorlar. Müşteri hizmetleriyle konuşun bence.


  • clones  (19.11.21 23:43:51) 
Eve gelmediyse kargo almadan iade edip yeni sipariş ver.


  • OrangeYellow  (19.11.21 23:46:00) 
bizim bir temizlikçi abla var, böyle bi durumda gidip yakasına yapıştı vatan ın. normalde öyle bir şey olmadığı halde yaptılar işini.


  • deadwampir  (19.11.21 23:54:11) 
amazonun anasayfasında "yıldızlı ürünlerde, fiyat düşerse aradaki fark çek olarak hesabınıza tanımlanır" yazıyor. Yıldızlı mıydı sizinki?


  • nhk ni youkosu  (20.11.21 00:29:17) 
Ürün bu sabah geldi, hızlı kargo ilk defa işime yaramadı resmen...

Ürün bu www.amazon.com.tr

Bu tarihten sonra Black friday gelince düşerse farkı verecekler diye anladım ben ama
  • nickimin hakkini veremedim  (20.11.21 00:48:54) 
Sen chat'e yaz sor, ama 29 Kasım sonrası hesabına 250 liralık çek tanımlanacak gibi duruyor.

--------
"Müşterilerin, burada yer alan koşullara uygun olarak, 14-29 Kasım tarihleri arasında seçili ürünler arasından, Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulaması üzerinden satın aldıkları ürünlerin, kampanya dönemi içerisinde daha düşük fiyata satışa sunulması durumunda aradaki fiyat farkı müşterinin Amazon.com.tr’deki hesabına kampanya dönemi tamamlandıktan sonra (29 Kasım sonrasında) hediye kartı bakiyesi olarak tanımlanır.

Kampanya, sadece “Yıldızlı Ürün” görseli bulunan ürünlerde geçerlidir.
Kullanıcıların kampanya tarihleri arasında satın aldığı “Yıldızlı Ürün” görseli bulunan tüm ürünler kampanyaya dahildir. Fiyat farkının iade edilmesine ilişkin karar, müşterinin Amazon ile irtibata geçmesi veya bir form doldurmasına gerek kalmaksızın Amazon tarafından kampanya dönemi tamamlandıktan sonra (29 Kasım sonrasında) verilir. Fiyat farkına karşılık gelen tutar müşterinin Amazon.com.tr’deki hesabına hediye kartı bakiyesi olarak tanımlanır.
Kampanya döneminde alınmasına karşın iade edilen ürünler kampanya kapsamında değildir.

Amazon Türkiye, bu kampanyaya ilişkin olarak herhangi bir suistimal veya kötü niyet tespiti durumunda haber vermeksizin, bu kampanyayı askıya alma ya da fesh etme haklarını saklı tutar."
  • nhk ni youkosu  (20.11.21 00:53:42 ~ 00:54:29) 
Ya boşver uğraşma, olan olmuş. TV nin keyfini çıkar.


  • primetime  (20.11.21 13:43:29) 
Yok iade etmene gerek yok. Müşteri hizmetleri ile görüş, şu anda kampanya var direkt sana iade ederler farkı diye biliyorum.


  • roket adam  (21.11.21 00:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.