[]

Covid pozitif olan kişi hes'te karantina sonuna kadar riskli mi?

Merhaba
Sonunda kovid oldum maalesef. Bugün 7. Gün ve Hayat Eve Sigar'da Riskli yazıyor. Sorum şu, karantina bitene kadar (yani 7 gün daha) riskli yazacak mı yoksa günler ilerledikçe düşük riskli falan gibi değişecek mi?

İkinci sorum da şu 10. Günde test yaptırıp negatif çıksam avm'ye alırlar mı? İşim gereği AVM'de çalışıyorum ve bı haftadır hayatım durdu.

Şimdiden teşekkürler.

 
Selam, karantinam bugün bitti, dün bile "riskli" görünüyordum ben, dün akşam test negatif geldi ve bugün uygulama riskli durumu kaldırdı, normale döndüm.

Ben delta varyantı olduğumdan 14 gün karantinada tuttu beni sistem, bitene dek ve PCR sonucu negatif çıkana dek bir yere gitmeyin, giremezsiniz riskli görünür zaten.
  • devorgilla the gunslinger  (19.11.21 21:01:54) 
evet hep riskli yazıyor


  • clones  (19.11.21 21:54:15) 
delta varyantıysanız 10. gün test yapma gibi bi durum olmuyor. Delta varyantı değilseniz 10. gün test yaptırıp negatifse çıkabiliyorsunuz.

Delta varyantıysanız da 14. gün karantinanız bitiyor. Ekstra bir test gerekmiyor.

En azından bizim ilçe sağlık müdürlüğünde filyasyonda verdiğimiz talimatlar bu şekilde ama ilginç bi şekilde bazı yerlerde farklı uygulamalar olabiliyormuş. Size bilgilendirme yapan doktorlar ne dediyse doğrusu odur. Ya da emin değilseniz bulunduğunuz ilçenin sağlık müdürlüğünü telefonla arayıp sorun.

Asıl sorunuzun cevabı da evet. Düşük riskli diye bi durum yok, 14 gün boyunca riskli oluyorsunuz karantinanız devam ediyor.
  • nundu  (19.11.21 22:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.