[]

kredi kartı limit sorusu

selamlar, tatil rezervasyonu için avantajları sebebiyle garanti bonus card başvurusu yaptım ve 8.500 tl limitle kartı verdiler. fakat benim en az 20.000 tl limite ihtiyacım var.

findeks notum 1450, şu an 3 bankada toplam 20.000 tl civarında kredi kartı limitim var. şubedeki görevli kartı 1-2 hafta kullanıp o şekilde limit artışı başvurusu yaparsanız daha iyi olur dedi. benim en geç aralık ortalarında bu limite ulaşmam lazım erken rezervasyon indiriminden faydalanabilmek için.

nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? diğer bankalardaki limitlerimi bir miktar düşürerek 1 hafta sonra 15.000-TL olarak limit artışı talep etsem, onaylanırsa 20.000-TL talep etsem daha mı mantıklı olur? bu arada garantiye aylık gelirimi 12.000 tl olarak söyledim o şekilde sisteme girdiler, herhangi bir belge istemediler normalde bordroda asgari ücret görünüyor isterlerse belgelendiremem.

 
1450 fena skor değil fakat diğer bankalarda 20bin limit varken garanti size bir 20 daha vermez bence anlattıklarınız çerçevesinde, ben olsam diğer bankalardaki limiti de düşürmezdim. Tekrar yükseltemeyebilirsiniz, böyle bir ihtimal var.


  • orient blue  (19.11.21 16:30:44) 
bir kısmını peşin verip kalanını taksit yaptırabilirsiniz.veya kredi kartlarınıza parça parça böldürebilirsiniz diye düşünüyorum.


  • drako  (19.11.21 16:42:00) 
ets tur üzerinden yapmayı düşünüyorum rezervasyonu, sanırım farklı kartlara bölme gibi bir şey yapmıyorlar. bonus kartla almak isteme sebebim vade farksız güzel taksit yapıyorlar ve %5 de indirim var. aslında tatilin parasını altın bozarak peşin ödeyebilirim ama altının artacağını düşündüğümüzde peşin ödemek yerine taksit çok daha mantıklı geliyor.


  • loser blueser  (19.11.21 16:45:42 ~ 16:48:18) 
@orient blue

işbankasında 12000 tl limitim var epey de eski müşteriyim zaten limiti hep otomatik artırdılar ben hiç talepte bulunmadım. oradaki limiti düşürsem bile sonrasında yükseltme konusunda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama olsa bile çok bir önemi yok benim için diğer kartların limitinin düşmesinin. eğer etkisi olursa diğer kartların limitlerini düşürebilirim.
  • loser blueser  (19.11.21 17:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.