[]

Yeni laptop ekranında ışık sızması

Yeni bir ThinkPad aldım ama ekranda ışık sızması var. Siyah ekranda belli sadece. Sorun etmeli miyim?
Görseller eklendi:
ibb.co
ibb.co

 
Fotoğrafını çekip atabilir misin?


  • himmet dayi  (18.11.21 16:22:51) 
Gündüz kullanımda da belli oluyorsa, rahatsız edici düzeydeyse gönder değişime ama yeni gelende de olabilir panel işi şans işi.

Benim aldığım monitörde de var mesela (ips) ama odada hiç ışık yokken ve sahne simsiyahken belli oluyor. Günlük kullanımda hiç rahatsız etmiyor kullanıyorum değiştimeye üşendim, belki yeni gelende daha beter olacak diye.
  • chicha_v2  (18.11.21 17:24:45) 
ben sorun ederdim gözüm takılır durur durmadan. garanti varsa tabiki götğr dünya parası aletler artık.


  • jamswety  (18.11.21 17:35:02) 
O modelde kronik sorun. Çok şikayet var diye almadım


  • OrangeYellow  (18.11.21 17:48:22) 
huawei matebook serisinde de var. 2k ekranlı 14 inch olanı aldım senin fotoğraflarındaki kadardı aşağı yukarı ama 2 yerden sızdığı için daha kötü gibiydi. gece karanlık ve siyah ekranda çok sırıtıyordu. ertesi gün götürüp değişim talebinde bulundum yenisini aldım. onda da var ama çok daha az. ilk gün biraz dert ettim sonra sallamadım pek.

bu seriler aşırı ince kasa ve yüksek çözünürlüklü ledler olduğundan mütevellit böyle sorunlarla karşılaşmak çok olası. ben de bunu bilerek satın almıştım hatta gülerek ışık sızması çok fazlaysa yarın gelirim hehe demiştim.

ek olarak fotoğrafta aşırı fazla görünür. kendin karanlık ortam da siyah yoğunluklu video vs açıp kendin yorumla bence. şansın varsa şansını deneyip değiştir istersen
  • avatar is back  (18.11.21 17:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.