[]

Son 6 ayda Shengen aldınız mı ?

Aldıysanız sevgili okurlar kaç günde geldi vize ?
multiple mı kaç gün ya da yıllık ? ve
hangi ülke ne kadar verdi ?
tişkiler.

 
bugun basvurdum. gelince yazarim. is arkadasim yeni aldi business visa. 6 aylik vermisler.


  • dokunmakalbime  (18.11.21 15:17:15) 
Sabah belli oldu benim. Istanbul vfs global’den gecen persembe basvurmustum; Fransa 30 gun kalisli 3 aylik turistik vize vermisler.
Alacaklari olsun :(

  • nefertarii  (18.11.21 15:23:03) 
Ben değil ama babam geçen ay almıştı İsviçre'den aile ziyareti vizesi.

Toplamda 5 gün gibi bir sürede vizeyi vermişlerdi, 5 yıllık multi.
  • deveyidiken  (18.11.21 16:05:01) 
@deveyidiken 5 yıllık isviçreden vize almak.. Peki mesela babanızın uçağı falan mı var ? :) merak ettim extra bir durum var mı vize başvurusunda ?


  • denizmaniaherif  (18.11.21 16:18:39) 
Hayır :)

Oradan dönmüş olmamız da bir etken olabilir ama teyzem İsviçre vatandaşı olduğundan, onun gönderdiği davetiye ile alıyoruz. Mesela benim de 3 yıllık olacak vizem büyük ihtimal. (Önümüzdeki ay başvuracağım ben de)

Sürekli İsviçre'den başvurduğumuzdan 1-2-3 yıl diye arttıra arttıra veriyorlar.
  • deveyidiken  (18.11.21 16:38:46) 
Var mı bu aralar Shengen alan ? İnternette de çok söylenti var artık pek kolay vermiyorlar diye :/ Almanya için 2. haftaya girdim hala gelmedi bakalım hayırlısı.


  • denizmaniaherif  (23.11.21 10:20:22) 
gecen hafta macaritandan aldim 4 yillik verdiler.


  • dokunmakalbime  (01.12.21 14:25:12) 
Bizim arkadaş benden 1 hafta önce almanyaya başvurmuştu 90 günlük multiple 1 sürelik verdiler. Neyse içime bir umut düştü yavaştan.. Bakalım haftaya gelir muhtemelen..


  • denizmaniaherif  (01.12.21 17:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.