[]

at yarışlarına nasıl gidilir

merhaba,

4 yaşındaki oğlumla birlikte bir aktivitemiz olsun diye at yarışına götüreyim istiyorum (kocaeli) ama daha önce kendim de hiç gitmedim. tjk sitesinden yarış programına bakıyorum, fazla duramayız zaten, akşam 4-6 arası gibi düşündüm. izleme adabı nedir, bilet nasıl alınır, nasıl oturup kalkılır, daha iyi bir deneyim için ne yapmalıyız, filmlerde gördüğümüz gibi dürbün götürelim mi :) biraz anlatabilir mi bilen arkadaşlar?

teşekkür ederim :)

 
Ankara için yazıyorum:
Giriş ücreti 1-2 lira bir şey.
Dürbüne gerek yok, dev ekran var artık.
İzleme adabı diye bir şey yok. İstersen hiç izleme. Sadece piknik yapmaya gidenler bile var hipodroma.
Padok denilen yer var, atlar yarış öncesi orada bir iki tur atıyor, orada yakından görebilirsiniz atları.
Sakın oynama. Çocuğun çoluğun rızkını at yarışlarında yeme alskdhalsjdkl
  • el conquerador  (18.11.21 12:06:25) 
5.5 yaşında at sever bir oğlan anası olarak Veliefendi civarından bildiriyorum :) giriş ücreti burada yok sadece HES kodu gösterip giriş yapılıyor. Yarış öncesinde atları padokta gezerken görebilirsiniz jokeyleri de oluyor o alanda isimleri anons ediliyor oldukça keyifli. Stat içinde (Veliefendide) tribünler var orada oturup hem dev ekrandan hem de önümüzden geçerken atları görebilirsiniz ki çok hızlı oluyor o an :) Zaten tribünün bir ritmi var bitiş çizgisine yakın bir yerde oturursaniz "hadi be kalekiziiii" diye topluluğa katılmış bağırırken alkislarken bulabilirsiniz kendinizi. Içeride bira vs de oluyor yiyecek sosis ekmekte öyle bir organizasyonda yapabilirsiniz. Keyifli seyirler dip not: bahis oynamayın valla çok üzücü hallere giriyor insanlar orada.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (18.11.21 14:44:00) 
Kocaeli hipodromu bayağı serin olabilir, dikkat edin. Onun dışında at yarışları, özellikle hafta sonu, bayağı aile etkinlikleri. Dendiği gibi hiçbir şey yapmadan girebilir, padok kısmında atları görebilir, çay kahve içebilir ve pistin kenarında falan yarışı izleyebilirsiniz.


  • whoosie  (19.11.21 11:02:44 ~ 11:05:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.