[]

word'de bunu nasıl yaparım?

Worddeki cv örneklerinden birini kullanıyorum. Sayfa dikey olarak 2 ye bölünmüş, 3'te biri solda 3'te ikisi sağda kalacak şekilde. Sola eğitim, iletişim, referans dil gibi şeyler yazdım. 2. sayfada da bu sayfa düzeninin olmasını istiyorum ama ikinci sayfada soldaki 3'te bir boş kalıyor, sadece üst bilgiyi düzenleyebiliyorum. oraya ekleyince de üst bilgiyi kapat deyince haliyle silik görünüyor. net olması için ne yapmalıyım?

umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler.


 
ters P gibi olan düğme ile sayfada sizin göremediğiniz ne tür düzenlemeler var görünür hale getirebilirsiniz.

www.online-tech-tips.com

sonra da ikinci sayfada yazamadığınız bölümde sizi engelleyen düzenleme ne varsa silersiniz. sizin anlattığınıza anladığıma göre bir sayfa sonu veya bölüm sonu gibi bir şey var orada ve o yüzden yazamıyorsunuz. başka şey de olabilir...
  • malheiros  (17.11.21 21:36:43) 
@malheiros
Hocam oradan bir şey çıkmadı:/
şu görseldeki sol kısma yaz yazma olayını 2.sayfada yapamıyorum işte. Anlatmaya çalıştığım buydu.
www.a7la-home.com
  • Bartebly  (17.11.21 21:45:34) 
Direkt soruya cevap veremiyorum ama inkscape'i tavsiyesi ederim.
Yarım saatte öğreneceğiniz dikdörtgen, daire ve metinkutusuyla istediğiniz şablonun kopyasını sıkıntısız yaparsınız.
Word'ü hakikaten iyi bilmiyorsanız bu tarz işler uğraştırıyor ya da iki ay sonra ekleme yapacağınız zaman sağı solu kayıyor, bir yerde patlıyor.
  • reactionic  (17.11.21 22:03:01) 
İkinci sayfaya 1x2 boyutlarında bir tablo ekleyin. Boyutunu ayarların. Yazacağınızı yazın. Sonra tablonun kenarlıklarını kaldırın.

Şöyle: streamable.com
  • himmet dayi  (17.11.21 22:42:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.