[]

Ankara'da bot ve mont havası var mı?

Bir iki günlüğüne Ankara'da olacağız. Bot mu giyelim, spor ayakkabı mı bilemedik. Yaşadığımız şehirde hala spor ayakkabı ve trenç-ceket havası var. Mont ve bot mu giyip gelelim?

İçi pamuklu yağmurluk sıcak tutmaz mı? Hava sıcaklığı 15 derece görünüyor. Soğuk değil sanki ama yine de Ankara'da yaşayanlara soralım dedik.


 
Sabah ben işe gelirken 2 dereceydi. Ben ince kaşe mont ve çizme giydim. Güneş varken üşümezsiniz ama güneş yokken dışarıda olacaksanız üşürsünüz.


  • marla is in my head  (17.11.21 13:22:16) 
Bot şart değil ama mont şart bence. Güneş parlasa bile ayazı pistir, gece gündüz arası fark çoktur, güneşte yürürken terleyebilirsiniz ama gölgeye geçtiniz mi sümükleriniz donar. Montsuz gelmeyin. En fazla on dk elinizde taşırsınız.


  • kulaktan dolma biber  (17.11.21 13:34:02) 
Peki trençkot ile üşür müyüz?


  • japon balığı  (17.11.21 13:49:29) 
Üşürsünüz


  • primetime  (17.11.21 13:52:10) 
biraz yapi meselesi; içimde tshirt var ama sabah ise gelirken soguk oluyor, mont giyiyorum (evden kapali otoparka inerken sadece) iste tum gun tshirtleyim, spor ayakkabi giydim bugun ama kislik bir model. aksamlari evde de sort ile duruyorum


  • sweetoffice  (17.11.21 14:07:52) 
O 15 derece sadece öğlen 2 gibi, 1-2 saatliğine oluyor. O da güneşteyseniz. Ankara'da nem olmadığı için gölgeye geçtiğiniz anda sıcaklık 0'lara doğru düşüyor.

Montsuz gelmeyin.

Yağmur yok gibi, o yüzden bot opsiyonel. Ayağınız çok üşüyorsa 2 kat çorap da giyebilirsiniz normal ayakkabının içine.
  • plutongezegendegilmi  (17.11.21 14:26:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.