[]

dikisten hic anlamayan kisi - dikis makinesi

merhaba,

dikisten nakistan hic anlamiyorum, hayatimda sokuk bile dikmisligim yok (annem ve teyzem ise dopiyeslere kadar her seyler diken insanlar, eskiden hic ilgim yoktu, simdi cok ozeniyorum - tabi dopiyes dikmeyeyim de hic olmadi bir el bezi dikebileyim).

ama artik mecburen is basa dusuyor, boyle ufak tefek tadilat isleri yapabilecegim (paca kivirma vs), sonrasinda da kendimi biraz olsun gelistirebilecegim, basit bir dikis makinesi alsam diyorum. sizce mantikli mi? hem hobi edinirim, belki bir ugras olur bana da, hem de terzilere para dokecegime kendimi gelistirmis olurum. ne dersiniz?
black friday indirimlerinde uygun fiyata bulurum bir makine diye dusunuyorum.

tesekkurler.

 
Benzer durumdayken minicik (cidden minicik, el mikseri kadar) bir dikiş makinesi aldım 1,5 sene önce. Çok basit işleri yapabiliyorum, çok da eğlenceli. Evde yer olsa ya da aldıktan iki hafta sonra bir kenara atmayacağıma emin olsam ben de düzgün bir makine almayı düşünecektim. Bence çok mantıklı ve keyifli bir hobi.


  • kobuzchu kiz  (17.11.21 13:12:12) 
uzun zamandır kullanıyorum singer almıştım. hem ucuz hem her yerde parçası var. bence yeriniz varsa miniklerden almayın çünkü alıştıktan sonra basit modelleri dikebilirsiniz. yaşadığınız yerde kiloyla kumaş satan yerleri bulup dikiş dikmeye başlarsanız gerisi gelir. ben hatta overlock bile aldım hızımı alamadım =)


  • windymimas  (17.11.21 13:15:29) 
ben de singer almayi dusunuyorum, model oneriniz var mi? almanya'da yasiyorum, cok cesit var, kafam cok karisti :/


  • the end of time  (17.11.21 13:32:52) 
Kot ve deri de dikebilen bir model alırdım ben olsam. Almanya'da çok çeşit vardır şanslısınız.


  • old possum  (17.11.21 14:55:44) 
Singer'in başlangıç modelleri o kadar iyi değil.

Almanya'daysanız Pfaff markasının giriş ürünlerine bakın derim.
  • anten  (17.11.21 15:37:27) 
Merhaba, terziyseniz eğer kendi söküğünüzü dikemezsiniz.


  • booty hunter  (17.11.21 15:43:47) 
Singer simple var bende. Memnunum


  • sta  (17.11.21 16:00:37) 
ben singer-confidence modelini aldım gayet memnunum. tabi penye-deri-süet vb dikim için ev tipi makineler çok uygun olmayabilir ama bunlar zaten başlangıç aşamsında dikilecek kumaşlr değil. sonrasında gerekli ekipmanı alırsınız (teflon ayak-kot iğnesi vb.)

*pfaff en iyi marka gerçekten ama pahalı malum euro uçtu gitti=) singer her yerde satılan ve parçasını bakımını kolyca yaptırbileceğiniz bir mrka o yüden başlangıç için bence çok uygun.
  • windymimas  (17.11.21 17:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.