[]

Terfinin herkesle birlikte öğrenilmesi

Yani size önceden söylemeden atılan maille bütün şirketle birlikte öğrenilme durumu. Var mı daha önce böyle bir şey yaşayan ya da şirketinde görem duyan?Bana saçma geliyor ama acaba mı da demeden edemiyorum.




 
teklif sunmadan nasıl bilmiş kabul edeceğini? belki maaşı kabul etmeyecek veya pozisyonu reddedicek?
iç terfilerde de resmi iş teklif mektubu gönderilir alınır, duyurusu öyle atılır.

  • Bruce  (16.11.21 19:10:41) 
@Bruce her yerde söylediğin gibi olmuyor. Örneğin biz de terfilerde gelen maaş zamları terfi sonrası öğrenirsin. (evet saçma)

belli pozisyonlar için değerlendirme merkezi gibi süreçler olur oradan zaten terfi anlarsın, bazı pozisyonlar için olmaz.
Yine de şirketle beraber öğrenmek uygun değildir, biz de bir gün önce arayıp hayırlı olsun diyorlar.
  • ludwig boltzmann  (16.11.21 20:00:55) 
Terfisini sirket ile birlikte mail duyurusundan ogrenen beyaz yakali hic gormedim duymadim.


  • la lykia  (16.11.21 20:36:52) 
La lykia +1
Bana da önceki sene seneye terfi alacağını söyleyebiliriz demişlerdi. Sonraki sene zam konuşulurken terfi alacağım da söylendi. Sonra da duyurdular.

  • meraklitursucu  (16.11.21 20:49:36) 
Bruce +1. Terfi demek sorumluluklarinin artmasi, is taniminin biraz degismesi demek. Sadece duz maas artisi degil neticede.


  • hot potato  (16.11.21 21:17:12) 
Ben etmistim genel mailden ogrendim terfi ettim dedim.

Mudur gelmis sus mus diyor, la dedim genele mail atmissiniz.
Sonra sacma sapan gorev tanimi yazip butun sirketi ustume zimmetlediler. Soran olmadi
  • divit  (16.11.21 21:29:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.