[]

Abdullah Avcı iyi bir teknik direktör mü?

>> Başakşehir'deki başarılı performansı, daha sonra bu sene Trabzon'u ayağa kaldırması vs. Buna rağmen çok destekleyen yok gibi kendisini. Milli takım için niye düşünülmedi mesela?

Besiktasla yıldızı tutmadı sanırım bir ara. Bazı problemler oldu. Siz nasıl yorumlarsınız Abdullah Avcı'yı?


 
Milli takımı yönetti, siz unutmuşsunuz. Kendisine olan tepki besiktaslilarla alakalı, sözleşmesinin karşılığını istediği için, istemese karakterini sorguladım. Türkiye ortalamasinin elbet üstünde am daha kanıtlayacak çok şeyi var, düzenli Avrupa yapmaya başlarsa çok daha farklı bir yere gelebilir(belki de gelemez)


  • hewit  (16.11.21 12:17:17) 
Bence iyi bir teknik direktör değil. Ama Türkiye şartlarında iyi sayılıyor işte.
Beşiktaş'ta kötü futbol oynattı. Başakşehir'de performansı başarılı mıydı? Evet, belki ama Başakşehir tek şampiyonluğunu o gittikten sonra aldı. Sanki bir eksik var gibi her şeyin yanında. Başakşehir'in şampiyonluğunun mimarı o tabii ki ama sonunu getiremiyor. Trabzonspor'da da henüz bir şey başarmış değil. Şu an çok erken Ligin sonunu getirir ve şampiyonluğu alır ise o zaman başarılı sayılır benim açımdan.

Şunu da söyleyeyim. Türkiye ligi için iyi bir teknik direktör. Onu inkar etmem asla. Ama daha fazlası yok. Türkiye'de bu kalibrede zaten 1-2 kişi ancak çıkar. Benim kriterlerimde 'iyi' teknik direktör yok gibi bir şey. Belki Fatih Terim. Ama onun da karakteri iyi değil.

Milli takım dönemi de rezaletti mesela. O kadar kötüydü ki unutuldu hemen.

Beşiktaş ile yıldızının tutmaması tamamen taraftarın saçmalaması. Adamı kovuyorlar. O da haklı olarak tazminatını istiyor. Sonra taraftar adama paragöz diyor. Madem beşiktaş olarak bu tazminatı ödeyecek maddi gücün yok; ya bu adama böyle sözleşme vermeyeceksin ya da adamı kovmayacaksın. Orta yolu bulup karşılıklı sözleşme feshine gideceksin.
  • himmet dayi  (16.11.21 12:58:11 ~ 13:00:05) 
bence iyi bir teknik direktör degil ayrıca trabzonu sampiyon yapacagını düsünmüyorum.


  • sizofren06  (16.11.21 13:58:54) 
milli takımda abdullah avcı: imgs.stargazete.com

rezil maçlar ve skorlar dışında tek aklımda kalan sercan sararer diye bugün muhtemelen anası babası dışında kimsenin hatırlamadığı, ispanya 2. liginden bir adamı musallat etmişti takıma. hoş aynı saçmalıklara fatih terim ve şenol güneş de imza atmıştı, milli takımda bu olay ayrı bir tartışma konusu.

ben avcı'nın başarılı olduğunu düşünmüyorum. milli takıma geldiği zaman sevinmiştim ve baya da ümitliydim oysa. en büyük başarısı başakşehir'i art arda ligin üst kısmında tutmak oldu ki onda da hiç sonunu getiremedi. avrupada ilk turlardan apar topar elenip tüm motivasyonu lige ayırıyordu bunu yaparken. ayrıldığı ilk sene şampiyon oldu ve bunu avrupada da ilerleyerek yaptı oysa başakşehir. fi tarihindeki u17 şampiyonluğu dışında kazanmış olduğu somut bir şey yok henüz. başaltı takımların saman alevi gibi gelip kaybolan avrupa başarısından bile yaşamadı hiç. trabzonspor da bir süredir yükselişte ve iyi bir kadroya sahip. tek faktör avcı değil yani şu anki başarıda. üstelik ben şampiyon olabileceğini de düşünmüyorum ama olsa bile artık üstüne çıkma durumu olamaz zaten. tr süper ligi için standart bir teknik direktör (ersun yanal, aykut kocaman, sergen yalçın, okan buruk vb gibi) olup bir takımdan diğerine geçmeye devam eder.
  • hadsafhada  (16.11.21 14:14:58 ~ 14:34:28) 
türkiye süper ligi için iyi, genel anlamda ortalama bir td.

plansız değildir ancak aynı anda birçok farklı oyun planı geliştirememesi en büyük eksisidir.

gittiği takımlarda başlangıçta bir oyun planı kurar ve sadece ona dayalı bir oyun oynatarak şampiyon olmaya çalışır. bu nedenle de yıllardır ligimizde iyi bir puan ortalamasına sahipken avrupa'da rezil olmuştur. türkiye'nin uefa sıralamasında çok gerilere düşmesinde kendisinin avrupa için yeni oyunlar üretememesinden dolayı ülkeye kaybettirdiği ülke puanlarının etkisi büyüktür. kısacası yaratıcı değil ezberci hocadır a planı vardır b,c, vs.. yoktur. daha önce karşılaşmadığı bir sorunla karşılaşırsa sorunu çözemez.

tüm bunlardan dolayı pek bir şey beklememek lazım kendisinden ama bu sene trabzon'da elinde çok iyi bir kadro var, ilk yarıyı en yakın rakibiyle 15 puan farkla lider kapatırsa trabzonu şampiyon yapar.
  • makarnavodka  (16.11.21 18:09:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.