[]

Bu oltalar işe yarıyor mu?

www.decathlon.com.tr

Easy to use amaçlı ürünler?


 
240 cm boy varmış, hobi amaçlı kıyı balıkçılığına başlayan için uygun olabilir ama ağır balıkları çeker mi bilmem.

Balığın olduğu zamanlarda istavrit tutulur ama, diğer hangi balıklarda işe yarar, ya da yarar mı bilemedim.

Ben de heveslisi ve senede bir iki kere giden biri olarak daha uzmanı varsa duyuruda bilgiye açım aslında.

Ama bu linkteki olta baya ufak, bu paralara yakın daha iyi bir takım yapılır saki.
  • John Bloor  (16.11.21 10:22:31) 
Tekneden falan belki kullanılır,kıyıdan balıkçılık için kısa.Atarı belli değil hammaddesi belli değil öyle yapmışlar işte.


  • efsane  (16.11.21 11:18:48) 
İstanbul'da boğa avı yapacaksanız, istavrit, palamut, çinekop vb. boyu en az 390 atarı da en az 150 olan kamışları tercih etmelisiniz.
Boğazda balık tutmak zor bir disiplin ve de riskli. Yeri geliyor 300gr kurşun atılıyor dip dibe ortamda.
Uygun kamışı alsanız da sakin bir yerde biraz atış tecrübesi kazandıktan sonra balıkçıların arasına geçin.
Maket balık at-çek (spin) yapacaksanız da onların da kamış tipleri farklı boyu 2,50 -3 arası olmasına rağmen.
Gönderdiğiniz kamış ile kefal, gümüş vb tutulabilir, şamandıralı takımlarla istavrit denenebilir çok kalabalık olmayan yerlerde.
  • sedolima  (16.11.21 14:32:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.