[]

konut kredi çekerken maaş gösterimi

2 milyon değerinde eve girmeyi düşünüyorum , 1 milyon peşin 1 milyon kredi çekeceğim ancak resmide kazancım asgari ücret üzerinden , bankalar bu işe ne diyor , nasıl ödeyeceksin vermem mi diyor yoksa , yarısını ödenmiş evin banane nasıl öderse ödesin mi diyor.

Teşekkürler.

Özet : banka , 2 milyonluk eve 1 milyon kredi verir mi

 
Evin değerini ekspertiz belirleyecek. Bankalar kazancını belgeleyebildiğin sürece asgariden alıyor ama ek geliri var şeklinde değerlendirecektir.


  • kilimanjaro  (16.11.21 01:13:43) 
Asgariden olması sorun yaratacaktır bence. Araç falan varsa ona rehin konulabilir. Ya da firmanıza gidip sizin yüzünüzden böyle bir durum yaşıyorum deyip çözüm talep edebilirsiniz. Benzer bir durumda arkadaşıma avans verdiler. Faizsiz ödedi. Tabi sizin tutarlar çok daha yüksek.


  • baal  (16.11.21 09:00:28) 
100.000 tl bile kredi vermezler.


  • alicandan  (16.11.21 09:47:41) 
Banka, 2 milyonluk eve 1 milyonluk kredi verir.

Banka, geliri asgari ücret olan birisine 1 milyonluk kredi vermez.
  • pispinti  (16.11.21 09:50:25) 
1 milyon lirayı muhtemelen 2 milyondan fazla olarak ödeyeceğinizi düşünürsek 3500 lira ile 2 milyon krediyi nasıl güvenip size vermelerini bekliyorsunuz? ^^


  • denizmaniaherif  (16.11.21 09:55:13) 
Bu dönemde 1 milyon peşin verebilip, 1 milyonu da kredi olarak kullanmak (verdiklerini düşünelim) ve faizli olarak geri ödemek bana çok riskli geliyor. maaşınız 30k bile olsa hatta.

max. 1-1.300 arası bir ev baksanız olmaz mı?

biliyorum sorunuz bu değil ama ben kafanızda bir soru işareti oluşturmak istedim, sonradan hayatınız kaymasın diye. umarım kabalık etmiş olmam.
  • la traviata  (16.11.21 16:26:12 ~ 16:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.