[]

bisiklet secimi

decathlondan bisiklet alinir mi? ozellikle yeni baslayan yetiskin icin. veya baska oneriniz olur mu?




 
Alinir. Yeni baslayan bir yetiskinin fazla fazla para gommesine gerek yok. Pahalisini 3-4 seneye ne tarz bisikletleri sevdigini kesfedince alirsin.


  • hot potato  (15.11.21 20:20:37) 
Daha 1-2 ay önce Decathlon'dan Riverside 900 aldım. Hem bisikletten hem de firmanın desteğinden memnunum. Tek sıkıntı daha uygun modeller varken yok hidrolik fren olsun, disk fren olsun vb diye kendimi kandırarak bunu aldım. Şimdiki aklım olsa çok büyük ihtimalle gider daha ucuz bir bisiklet alıp bisiklette ne aradığımı daha iyi anlamaya çalışırdım. Evet hidrolik ve disk fren güzel bir şey ama mesela bisikletin hybrid olmasının bana hiç faydası yok. Amortisörü hiç açmıyorum. Belki ileride bu bisikleti aldığım için memnun olurum ama bu bilinçli almadığım bir karar olacaktır.


  • Yahuda  (15.11.21 21:46:09) 
Alınmaz. İnternetten aldım, bulunduğum şehride decathlon yok diye hiç bakım falan yaptıramadım, her yeri bozuldu kırıldı en son çöpe attım 1-2 sene kullandıktan sonra.


  • Wakatakakage  (16.11.21 00:21:18) 
bence civardaki bisikletçilere gidip deneyin, gözünüzle görün, çok güzel modeller olabiliyor. geçen hafta şunu aldık, sene sonu geldiği için de indirim yaptılar, internet fiyatından da ucuza geldi. hem bakımını da yapıyorlar o esnada. sadece aksesuarları falan internetten almanızı öneririm, dükkanlarda 3-4 katı fiyat çekiyorlar.

www.trendyol.com
  • posthuman  (16.11.21 10:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.